Головна Економіка Лазерна й фрезерна різка — нові популярні різновиди зовнішньої реклами

Лазерна й фрезерна різка — нові популярні різновиди зовнішньої реклами

Спеціалісти прогнозують: зовнішня реклама не втратить своєї актуальності серед підприємців ще не менше ніж кілька десятиріч. Утім, змінюються підходи щодо оформлення й розміщення, виникають нові різновиди банерної реклами та шляхи більшої видимості носіїв.

    Один із найбільш актуальних напрямків у банерній рекламі зараз лазерна й фрезерна різка, за допомогою яких можна виготовити оригінальні композиції від сучасних дизайнерів.

Напечатать баннер в Киеве можна, натиснувши на посилання в нашому партнерському матеріалі. Вартість виготовлення й обробки деталей залежить від їхнього розміру, якості та товщини металу, обсягу роботи, необхідних термінів. Мережа цілодобових центрів 24print здійснює майже всі види цифрового друку з гарантією якості: у компанії на виробництві залучені інноваційні флагмани лінійки лідерів високоякісного друку Epson та Konika-Minolta. У блозі мережі оприлюднені цікаві матеріали за темою банерної реклами, флаєрів, UX-дизайну тощо.

    Особливості лазерної різки

    Зовнішня реклама, виготовлена за методикою лазерної різки, не має жодних обмежень. Це може бути носій будь-якої геометричної форми, відтак межі складності залежать винятково від фантазії та кваліфікації дизайнера.

    Лазерна різка має чимало переваг, серед яких:

  • можливість обробки металу за будь-яким контуром;
  • лазерна різка не залишає на металі жодних слідів, нерівних ліній та кутів і інших дефектів. Відтак, потреба в додатковому шліфуванні матеріалу відсутня;
  • висока точність роботи (похибки лазерної різки мінімальні) дозволяє економно використовувати матеріал;
  • висока продуктивність. Різка тонких аркушів здійснюється з більшою швидкістю;
  • лазер можна застосовувати у випадку майже будь-якого металу (оцинкована сталь, чорний листовий метал, алюміній тощо);
  • у процесі лазерної різки неможлива деформація металу, отже цей метод може бути застосований навіть у випадку дуже тонких аркушів.

     Для нанесення на метал написів, малюнків та орнаментів застосовують два режими лазерного обладнання:

  1. контурне лазерне гравіювання. У цьому випадку промальовують лінії, сам принцип здійснення методу обробки металу схожий до лазерної різки;
  2. суцільне гравіювання. У цьому випадку наносять об’єкти в межах контурів замкненими лініями по векторних малюнках або зі створенням додаткового зовнішнього контуру без заливки фігур. Методика вимагає збереження зображення в чорно-білому вигляді, у форматі ВМР. Сучасні технології дозволяють зберегти на малюнку деякі відтінки сірого кольору. Цей режим вимагає попередньої консультації зі спеціалістом, за потреби здійснюють тестову обробку на маленькому об’єкті з того ж матеріалу.