Головна Суспільство Чому потрібно використовувати оригінальні запчастини Ford?

Чому потрібно використовувати оригінальні запчастини Ford?

Окрім кращої роботи та довшого терміну служби, використання запасних частин може вплинути на ваше гарантійне обслуговування. Використання запасних частин призведе до втрати гарантії виробника. Отже, якщо ви плануєте замінити деталь на Ford https://www.ford.org.ua, обов’язково перевірте, чи не призведе це до втрати гарантії. Це може заощадити вам кілька доларів на ремонті, але якщо станеться щось серйозніше, ви можете не бути покриті.

Що таке запчастини OEM?

Запчастини OEM виготовляються для оригінальної установки в автомобілях. Таким чином, ці виробники запчастин дотримуються суворих вимог протягом усього процесу. Автовиробник, у цьому випадку Ford, визначає, які матеріали можна використовувати, як виготовляються деталі, навіть точні розміри та необхідні функції. Як наслідок, OEM-запчастини ідеально підходять, працюють точно за призначенням і служать довше, ніж інші запчастини.

Що таке запасні частини?

Запчастини післяпродажного обслуговування можуть бути будь-якими деталями, виготовленими будь-яким виробником для будь-якого автомобіля. Оскільки їх може виробляти будь-яка компанія, вони не відповідають таким самим суворим стандартам, як виробники OEM. Єдина справжня вимога — ці частини повинні функціонувати.

Це може призвести до того, що деталі не будуть працювати належним чином або працюватимуть довго. У багатьох випадках виробники запасних частин виготовляють ту саму деталь для кількох транспортних засобів. У результаті деталі не завжди підходять належним чином. Це може бути монтажний кронштейн, який не вирівнюється точно, або може бути те, що деталь не поміщається у відведений простір.

Що таке оригінальні запчастини Ford?

Не кожна частина вашого автомобіля Ford була виготовлена ​​Motorcraft. Багато інших виробників виготовляють деталі, які Ford використовує для виготовлення вашого автомобіля. Ці частини надходять з усього світу. Ford називає будь-яку деталь, виготовлену для вашого Ford як частину його оригінальної конструкції, оригінальною деталлю Ford.

Виробники цих деталей продовжують виготовляти запасні частини, щоб задовольнити потреби в ремонті та обслуговуванні вашого автомобіля Ford. Будь-яка деталь, виготовлена ​​цими компаніями, матиме етикетку оригінальної запчастини Ford.

Чому потрібно знати різницю?

Однак деякі гарантії поширюються лише на запчастини OEM, тому важливо повністю зрозуміти гарантію на свій автомобіль, перш ніж визначити, яку запчастину купити. Якщо ви не впевнені, чи можете ви використовувати запчастини для свого автомобіля, радимо поговорити з сертифікованим механіком Ford. Вони допоможуть вам вибрати правильну запасну частину та знайти її за доступною ціною.

Чи варто вибрати оригінальну запчастину Ford замість запчастини Motorcraft?

Якщо у вас є вибір між оригінальною запчастиною Ford або запчастиною Motorcraft, будь-яка з них підійде чудово. Motorcraft виробляє свої запчастини для автомобілів Ford, використовуючи точні специфікації OEM, які реалізовані в оригінальному виробництві вашого Ford. Таким чином, він працюватиме так само, як оригінальна запчастина Ford.

Оскільки Motorcraft має власний бренд, він виробляє запчастини для вашого Ford під своїм ім’ям. Так, наприклад, ви можете знайти точну деталь із етикеткою Ford Genuine Part як ту, що має етикетку Motorcraft. Ви не знайдете іншої відмінності, окрім етикетки, що робить Motorcraft прийнятною альтернативою.

У багатьох випадках Motorcraft виробляє оригінальні запчастини Ford під маркою Ford Genuine Parts, які продаються безпосередньо дилерам Ford по всьому світу. Як правило, ви побачите обидві мітки на цих частинах. Споживачі зазвичай шукають найнижчу ціну. Тому, якщо ви бачите ці дві етикетки для однієї деталі, ви можете впевнено придбати дешевшу, знаючи, що вона буде працювати. Тим не менш, нечасто трапляється, що ви знайдете один дешевший за інший, якщо у вас немає купона.

Чому потрібно використовувати оригінальні запчастини Ford або Motorcraft?

Окрім кращої роботи та довшого терміну служби, використання запасних частин може вплинути на ваше гарантійне покриття. Використання запасних частин призведе до втрати гарантії виробника. Отже, якщо ви плануєте замінити деталь, обов’язково перевірте, чи не призведе це до втрати гарантії.