Головна Політакценти Апостол про свою “участь” в “чорній бухгалтерії” Партії регіонів

Апостол про свою “участь” в “чорній бухгалтерії” Партії регіонів

В “Чорній бухгалтеріїПартії регіонів, як ми вже повідомляли є і прізвища які відомі тернополянам. Зокрема Інтернет видання ТЕРЕН повідомляє про те, що 28.11.2012 (після обрання народних депутатів) через тодішнього голову бюджетного парламентського комітету та, за сумісництвом, смотрящим за готівковими грошима регіоналів Геллера Е.Б. гроші в сумі майже 1,5 мільйона доларів США отримав Апостол (коаліція).

За збігом обставин, на той час депутатом від Тернопільщини у Парламент було обрано представника БЮТу М.Апостола”.

Ми зателефонували до нині радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, екс-нардепа від Тернопільщини Михайла Апостола. Перше що почули в телефонну слухавку була фраза: “Якби я при тому бандитському режимі взяв такі гроші, і не вийшов з фракції, то навряд чи дожив би до нині”.

Далі Михайло Володимирович більш детально розкрив своє ставлення до оприлюдненої “чорної бухгалтерії” Партії регіонів.

З появою інформації про направлення до Національного антикорупційного бюро «чорної бухгалтерії» колишнього режиму я щиро зрадів. Вважаю, що для припинення корупції, а особливо політичної, слід показати, що кожний буде покараний. Та мене здивував зміст гучно анонсованих списків. Прочитавши публікації та переглянувши сам перелік я ніяк не можу усвідомити, у кого могла появитися така велика необхідність прив’язки до цих ганебних явищ і мого прізвища. Мабуть, в когось такий інтерес таки є, бо інформація полетіла точно як говориться – «як брехня по селу». А от тих, які справді стали «тушками» (їх список всім відомий) в тому переліку знайти взагалі не можливо. Що це? Захист тих, які служили «папєреднікам» і служать «сучасникам» чи спроба очорнити зовсім інших людей? Заявляю, що ніколи не отримував жодних коштів чи інших благ від злочинного режиму. Про те, що оприлюднення інформації, що начебто я отримав гроші за вступ в коаліцію є брехнею, говорить повна протилежність подій того часу.

Загальновідомим і безспірним є той факт, що я не входив в коаліцію режиму та навіть не голосував за їхні законопроекти, що містили корупційну складову. Я завжди був солідарним із рішеннями фракції, навіть якщо особиста думка інколи була іншою. Жодні тиски, навіть через найрідніших мені людей, не зламали мою позицію. Можливо, через поширення цього бруду, хочуть вплинути на мою подальшу позицію чи ту команду, до якої відношуся. Особливо, коли в складі однієї із кадрових комісій повністю ламаємо систему керівних кадрів в органах внутрішніх справ. Це нічим не відрізняється від методів, які застосовував бандитський режим. Жодна брехня не зможе зламати моє бажання змінювати державу. Я і далі буду допомагати іншим та йти по житті із твердою позицією” – повідомив Михайло Апостол.

134fdac7bfef1670371e752338bb4382 1ea7c6d4141e73c89438ef534e582776