Головна Новини Прокурор Тернопільщини взяв від держави 232 квадратних метри житла?

Прокурор Тернопільщини взяв від держави 232 квадратних метри житла?

Відомий журналіст Роман Бочкала написав у Фейсбук, що прокурор Тернопільщини Олександр Мартинюк отримав від держави 232 квадратних метри житла — три квартири.

“Продовжую тему прокурора Тернопільської області Мартинюка, який приватизував цілих три службові квартири, але проблем з законом не має. На відміну від непокірного колишнього зама Генпрокурора Касько, який начебто приватизував одну і тепер його судять. У приватному порядку у відділі внутрішньої безпеки підтвердили “Стоп корупції”: коли Мартинюк був прокурором Ізяслава, йому виділили позачергово службову квартиру, і він її тут же переоформив на дружину. Коли він був прокурором Шепетівки, сталася та ж історія, але приватизував на маму. Ну і плюс Хмельницький. Разом він напріватізіровал на себе і членів сім’ї 232 квадрата. Але Ізяславська квартира на даний момент на дружині не числиться – продана швидше за все. На минулий пост відреагував глава ГПУ Луценко. Що ж чекаємо дій. Моя думка – якщо ми хочемо, щоб суспільство довіряло прокуратурі, то таким держимордам в ній не місце. Як і подвійними стандартами. # StopCorruption” – повідомив журналіст Роман Бочкала.

Додамо, що попередній пост був про погрози журналісту, Олександром Мартинюком. Генеральний прокурор Юрій Луценко прокоментував його “Почув”. Чи означає це, що Мартинюка звільнять з посади без подальшого переведення на те публічне місце покаже час.