Головна Суспільство Історія одного воїна. Дякуйте Україні за те, що ви в ній народилися….

Історія одного воїна. Дякуйте Україні за те, що ви в ній народилися….

1419405649_578379_w_300Тернополянин Андрій Бураков в соціальній мережі Вконтакті, розповів неймовірну історію зустрічі військового, який приїхав у відпустку. 

“Щойно до мене на роботу в Ковчег зайшов воїн. Так, так, саме Воїн, який щойно приїхав з АТО. Просто треба було поглянути йому в очі, що б зрозуміти все, пише Андрій Бураков. – Замовив 20 грам коньяку, пів літри темного пива, і щось солене. Він кілька разів повторив “я пива поп’ю, можна?”
Сівши за стіл, він увімкнув українські пісні, і вилив на землю коньяк(мабуть в честь,загиблих побратимів).
Ще попросив пів літри пива з собою, хоч каса не працювала, і бармен вже зібрався додому, ми все таки дали йому пиво.
Коли попросив мене вийти з ним поговорити, він сказав, що він такий самий як ми.
І головне :
“Коли у Вас запитають що дала Вам Україна? – Скажіть, що це Ви їй винні за те, що дала можливість народитись на цій країні “

Він гірко заплакав і розказав як 19 річний Воїн, захворів, і йому стидно йти в лікарню. В 19 років він один з кращих у своїй справі у батальйоні.

Ще він сказав, що б ми любили Україну, і ми потрібні їй тут, на мирній частині. А Вони будуть утримувати її там, де червоне небо.

По дорозі, як ми відвозили його в готель Рута(тернополяни знають що це за готель) він дзвонив на Схід до побратимів, у відповідь почув “Нас х**рять п**дец, не можу говорити”, попросив вибачення, заплакав, і сказав що чекайте мене, я 22 буду у Вас”.