Головна Суспільство Ірина Новомлинська розповіла, як перетворилася у Ira Nova

Ірина Новомлинська розповіла, як перетворилася у Ira Nova

Український дует «Селфі» перетворився в тріо. До сексуальних дівчат Dana Queen і Tanya Li приєдналася така ж гаряча цукерка Ira Nova. Про те як це було Знай.ua повідала говірка Tanya Li.

«Продюсер Олександр Яременко в один прекрасний день привів дівчину Іру і сказав, що вона буде співати з нами. Природно ми, дві амбітні солістки, які вже 3 роки співають в одному складі, сприйняли цю новину без захвату і з величезним подивом! Але нам довелося все поміняти і прийняти нововведення, – розповіла нам співачка. – Паралельно з цим ми розуміли, що у нашого боса крутив очей і є почуття прекрасного. Тому довірилися його чуттю і максимально швидко постаралися спрацюватися з новою учасницею ».

За словами вокалістки, з часом прийшло поняття, що втрьох навіть краще.

«Дідівщини Ірі ми не влаштовували, але, зізнатися чесно, думки такі були, – посміхнулася красуня. – Іра – хороша вокалістка, дівчина, що має свій погляд, смак і манеру співу. На даному етапі розвитку групи, ми докладаємо всіх зусиль для отримання максимально якісного результату! Нас тепер троє, і ми цьому раді! Потрійна сила, краса і енергетика! Тепер ми непереможні! ».

Сама ж новенька теж дуже рада стати частиною групи «Селфі».

«Величезне щастя бути частиною цього колективу! Як не дивно, але я дуже гармонійно відчуваю себе в жіночій компанії. Ми всі дуже різні, але в той же час, таке поєднання створює вибухову суміш драйву, енергетики, краси і таланту на сцені, – розповіла Ira Nova Знай.ua. – Формат і стиль групи для мене зрозумілі і близькі. Я маю намір додати нових фарб і нот в групу. Сподіваюся, у мене все вийде, і шанувальники це оцінять ».