Головна Суспільство Індивідуальні уроки водіння у Дніпрі з інструктором

Індивідуальні уроки водіння у Дніпрі з інструктором

В автошколі, в якій Ви розпочали теоретичне навчання, Ви можете підібрати індивідуального інструктора з водіння. Індивідуальний інструктор з водіння не тільки навчить Вас керувати автомобілем, але й керувати ситуацією навколо автомобіля.

Більшості випускників автошкіл вже після складання іспиту доводиться додаткові уроки водіння у персональних інструкторів, щоб навчитися керувати автомобілем впевненіше.

Індивідуальний інструктор з водіння для тих, хто вже має посвідчення водія

Нерідко отримавши заповітне посвідчення водія і сівши за кермо, водій-початківець стикається з почуттям паніки, втрачається в діях і не може згадати жодного правила дорожнього руху. Виною тому – відсутність індивідуального підходу до навчання. Але це зовсім не привід кидати заповітну мрію – паратрійка приватних уроків з інструктором не залишить занепокоєння і сліду.

Крім того, індивідуальні уроки в автошколі у Дніпрі будуть корисні і тим, хто отримав права кілька років тому, але через відсутність особистого автомобіля не користувався отриманими знаннями на практиці. Якщо ви вирішили змінити компактну малолітражку на повнопривідний позашляховик – приватний автоінструктор допоможе в максимально стислий термін звикнути до нових габаритів і навчитися керувати потужним авто.

Ще одна незаперечна перевага занять в автошкола у Дніпрі з індивідуальним інструктором – можливість виїхати на трасу будь-якого типу у будь-який час доби. Більшість новачків на дорозі довгі місяці виїжджають за межі двору лише ночами, уникаючи масового скупчення машин на дорозі. Грамотний фахівець навчить вас орієнтуватися в гігантському потоці автомобілістів, перебудовуватися з ряду до ряду і паркувати машину на вузьких ділянках. Йдеться про ваш автомобіль. Більшість інструкторів надають послуги із супроводу вас у дорозі на перших етапах. Ті, хто знає, що таке перша самостійна поїздка за кермом точно знають і про те, як не вистачає присутності професіонала на пасажирському сидінні. Індивідуальні уроки з інструктором – це ключ до вашої безпеки та впевненості на дорозі.

Як вибрати інструктора з водіння

Що має бути в інструктора з водіння?

  • посвідчення на право керування автомобілем
  • документ на право навчання водіння транспортного засобу даної категорії
  • навчальний автомобіль: обладнаний додатковими педалями приводу зчеплення та гальма, та дзеркалом заднього виду для інструктора.