Головна Суспільство Як правильно обрати офісне приміщення у Києві та на що звернути увагу

Як правильно обрати офісне приміщення у Києві та на що звернути увагу

Якщо ви вперше орендуєте офіс, або плануєте розширення вашої компанії чи переїзд дані поради будуть вам в нагоді. На що звернути увагу при виборі офісу в Києві?

Визначити бюджет

Слід пам’ятати, що ціна на оренду офісу в бізнес-центрі Києва – це не тільки ті гроші, які ви витратите на оренду, але ще і супутні витрати: комунальні платежі, вартість прибирання, охорони, парковки і т.д. Немалу роль відіграє і бізнесова престижність та привабливість району. Наприклад, наявність поблизу станції метро, зупинки іншого громадського транспорту, близькість із структурами влади і місцевого самоврядування.

Підрахувати необхідну кількість робочих місць

Орієнтуватися треба не на ту кількість співробітників, які є у вас в даний момент – думайте перспективно. Сьогодні у вашій компанії працює 10 осіб. Через півроку ви візьмете ще двох. Якщо офісних місць у вас буде рівно 10, доведеться переїжджати, а це зайві витрати.

Конкретизувати місце оренди офісу в Києві

Одним компаніям дуже зручно орендувати офіс в конкретному районі – поруч з власним виробництвом або складом. Іншим досить, щоб приміщення було поблизу від метро. Для третіх розташування взагалі не має значення. Але престижність району завжди відіграє вирішальну роль, орендувати офіс на Подолі https://a-office.com.ua/uk/filter/arenda-ofisov/podolskiy/

Визначитися з стоком оренди офісу

Термін оренди офісу може становити від 1 місяця до кількох років. Як правило, він знаходиться в прямо залежності від площі приміщення – великі офіси здаються на роки, маленькі – на місяці

Початківцям компаніям немає сенсу знімати офіс на 5 років – досить буде 3-6 місяців. Для фірми «з історією» підійде і більш тривалий термін.

Знайти офіс

На самостійний пошук може піти 1-3 місяці – вам доведеться обдзвонити сотні дуже схожих оголошень, з’їздити в десятки офісів і переглянути стоси документів. Однак, на сайті a-office.com.ua зосерджена вся комерційна нерухомість Києва.

Як правило, наймачеві за договором оренди офісу надаються такі права користування цим приміщенням, а також інші супутні права:

– право безперешкодного доступу до нього в будь-який час, а також доступу до нього третіх осіб;

– право самостійно визначати режим використання приміщення (при відсутності обмежень);

– право на використання земельної ділянки в частині, необхідній для проходу або проїзду до займаного офісу та іншої експлуатації приміщення;

– інші права, встановлені підписаним договором оренди.

На https://a-office.com.ua/uk/ щоденні оновлення офісної нерухомості гарантують вам:
• відсутність дубльованої інформації;
• справжні і свіжі фотографії;
• чесні ціни;
• актуальні дані по об’єктах нерухомості.