Головна Суспільство Як вибрати ідеальний кардиган для твоєї фігури?

Як вибрати ідеальний кардиган для твоєї фігури?

Тепло, затишно, комфортно, елегантно, романтично і практично – все це характеристики кардиганів, без яких не уявляє свій гардероб жодна жінка. Ранкова або вечірня прогулянка, офіс, будинок, дача – вони зручні завжди і всюди. Стилісти популярного інтернет-магазину Dressa підказали – як обрати ефектний кардиган, який додасть привабливості саме тобі https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-viazanaia-odezhda/viazanye-kardigany.Зверни увагу – зараз на сайті чудова знижка на модні обновки.

З ґудзиками чи без?

У гардеробі повинні бути моделі на всі випадки життя. Кардиган без застібок виглядає елегантно та стильно оптимальний вибір для офісу, прогулянки по місту або відпустки. Залежно від типу фігури доповнюй його поясом або застібкою, цього буде цілком достатньо для лаконічного образу. Якщо в пріоритеті домашній комфорт і небажання застудитися – запасись затишним кардиганом в стилі оверсайз або лало, в який можна загорнутися, як у плед, або підбери простору кофту з великими ґудзиками.

Фігура-трикутник

Широкі стегна і вузькі плечі потрібно врівноважити об’ємним декором верхньої частини кардигану та довжиною виробу. Вибирай моделі довжиною нижче коліна а-ля пальто, з застібкою або запахом. Короткі моделі обтяжують силует, в довгих фігура здається вище і стрункіше. Відмовся від карманів – вони додадуть стегнам небажаних сантиметрів. Нехай верх виробу прикрашає широкий відкладний комір, рельєфний візерунок з 3D-ефектом, фантазійне рішення вирізу або застібки.

Фігура-прямокутник

Для таких силуетів характерна відсутність чітко вираженої талії. Підбери кардиган довжиною до коліна і підкресли лінію талії застібкою. Пояс, цікавий ґудзик, вінтажна брошка або застібка в стилі-хай-тек – неважливо. Тобі потрібно створити імітацію «пісочного годинника» за допомогою м’якого трикотажу кардигану та однотонної бази. Ефект посилиться, якщо кардиган контрастує з базою за кольором і фактурою.

Перевернутий трикутник

Широкі плечі і вузькі стегна приховуй коротким кардиганом довжиною до талії або стегон. Для того, щоб врівноважити верх і низ, застебни кофту на один верхній ґудзик або зафіксуй передні частини виробу красивою застібкою-брошкою. Доречні накладні кишені з ґудзиками або фактурним візерунком, світлі смуги в нижній частині наряду.

Пісочний годинник

Підкресли талію широким поясом, кишенями і капюшоном, мінімалистичною застібкою на лінії талії. Такій фігурі підходить будь-яка довжина та модель.