Головна Суспільство Які квартири обирає покоління Z? Поради у виборі життя для молоді

Які квартири обирає покоління Z? Поради у виборі життя для молоді

Цифрові технології та пов’язані з ними трансформації, у тому числі і в соціальній реальності, дали не тільки назви етапу в розвитку сучасної цивілізації, але і визначили зміну ціннісних пріоритетів сьогоднішнього соціуму. Акцент на індивідуальність, персоналізацію, орієнтованість на якість, комфорт та інноваційність, — нові цінності багатогранного покоління Z.

У дослідженні, проведеному медіакомпанією Awesomeness і дослідницькою фірмою Trendara, представники покоління Z описували себе як: глобалістів зі швидкоплинною самоідентифікацією, створювачів нових правил і технічних аборигенів.

Зміна поколінь та їх уподобань торкнулася і ринку нерухомості. Відтак, покупці стають все молодшими, а разом з ними змінюються запити та вимоги до житлових комплексів, квартир і способу життя в цілому.

Які квартири вибирає покоління Z?

  1. Молоде покоління обирає комфортне житло разом з середовищем таких же однодумців, для них важливо бути частиною не тільки сім’ї, але і соціуму. 
  2. Покоління Z обирає компактні квартири: для них важливий не розмір, а комфорт і можливість об’єднати в житловому просторі всі доступні корисні функції.
  3. «Зети» вважають за краще жити в міській квартирі, недалеко від основної транспортної, культурної та торговельної інфраструктури, але в екологічній місцевості. 
  4. Вони звикли проводити час поза домом. Тому наявність розвиненої інфраструктури має велике значення при виборі житла. 

Молодість — це не тільки веселі роки, але й можливість почати жити самостійно, та стати відповідальним. Питання місця та умов проживання стають пріоритетними. Варіантів розв’язання цієї задачі безліч, головне — бажання і розуміння своїх бажань. Власне житло, без сумнівів, найкращий варіант! Це поєднання комфорту і вдалих інвестицій.

Пропонуємо разом з ЖК Щастя звернути увагу на 5 порад, які допоможуть молодим людям вибрати житло в новобудові.

Порада 1. Місцезнаходження має значення 

Від правильного вибору житлового комплексу залежить наскільки комфортним буде проживання. Одним із важливих параметрів є місце розташування житлового комплексу.

Покоління Z обирає візуальний і акустичний комфорт, особливо у містах, де існує неконтрольований потік зорового і звукового навантаження: шум транспорту, натовп людей на вулицях, музика з різних пристроїв, реклама і вивіски.

З огляду на це, для молоді краще шукати квартиру у такому районі, з якого буде легко дістатися до роботи, інституту, центра міста та магазинів, але водночас бути поруч з природою, мати можливість щоденно дихати свіжим повітрям, гуляти та активно проводити вільний час.

Житловий комплекс «Щастя» знаходиться в екологічно чистій зоні. Поблизу розташований «Савич-Парк», торговий центр, магазини, а до центру міста рукою подати. Таке розміщення чудово підійде для молоді, з легкістю поєднувати життя у ритмі міста і мати можливість побути в тиші та спокої.

Порада 2. Обирайте надійного забудовника

Сьогодні кожен забудовник намагається виділитися власними особливостями: розташування, планування, архітектурний стиль, масштабність забудови. Перед купівлею квартири перевірте надійність забудовника, перегляньте офіційні документи. 

Одним з головних критеріїв спорудження ЖК “Щастя” є дотримання всіх вимог стосовно будівництва. ЖК “Щастя” вирізняється точністю, що стосується дозвільних документів, розміщення та інфраструктури, інноваційних проектувань, дотримання будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

 

Порада 3. Правильне житло зменшить рутинність

Кожна людина намагається мінімізувати час на домашні справи, тим більше це стосується молоді. На перший план виходять кар’єра, хобі та відпочинку, тому будь-яке полегшення домашньої рутини значно підвищить якість життя.

Найчастіше ми можемо собі дозволити забути про домашні справи під час відпустки. Але, якщо ви вважаєте, що такі сервіси, можливі лише в готелях, то  поспішаємо здивувати. Багато «готельних» зручностей стає доступними і в сучасних житлових комплексах. 

Наприклад, у ЖК Щастя багато продумано для того, щоб побутові справи займали менше вашого часу і залишався вільний час на відпочинок чи улюблене хобі. На території комплексу ви зможете відвідувати спортивний комплекс з басейном, грати у футбол на його даху і баскетбол на площадках поруч з будинком та кататись на велодоріжках.  Для розмірного відпочинку мешканці комплексу зможуть смакувати смачними стравами у кафе, зустрічатися з друзями в лоббі-рум чи просто читати книгу на відкритих терасах на даху.

 

Порада 4. Оцінюйте інфраструктуру та середовище 

Покоління Z не уявляють життя без інноваційності та змін. Для них важлива інклюзивність будівель і споруд, рівень загальної безпеки та відчуття захищеності.

При виборі квартири звертайте увагу на інфраструктуру не тільки житлового комплексу, але й найближчих кварталів: торгово-розважальні центри, магазини та інші установи мають знаходитись у відносній близькості для комфортного і зручного проживання.

До того ж слід звернути увагу на такий фактор, як безпека в домі та під’їзді. У ЖК «Щастя» про це подбали сповна. Тут запроектована ідея «подвір’я без машин» та система відеоспостереження. Розміщення авто відбуватиметься лише в підземному паркінгу за картковою системою доступу. Проектувальники передбачили 650 паркомісць та додатково облаштували 63 паркомісця для гостей комплексу. Подбали й про освітлення у “Щастя”. Комплекс оснащено сучасними автоматичними ліхтарями. 

Порада 5. Головне – це простір 

Не менш важливим аспектом є вибір оптимального планування житла. Для молодої людини підійде невелика за площею, але компактна однокімнатна квартира. 

Технологія спорудження у ЖК Щастя  дозволяє реалізувати планування квартир на будь-який смак клієнта і втілити всі необхідні дизайнерські рішення.

Проектувальники створили десятки планувань квартир за принципом функціонального зонування для задоволення потреб навіть найвибагливішого покупця.

У відділу продажів вам запропонують великий вибір квартир з невеликою площею. Крім того, у жовтні та листопаді діє супер пропозиція на безвідсоткове розтермінування. Перший внесок лише 60000 грн!

Хочете подивитися планування і дізнатися повну інформацію? Запрошуємо у відділ продажів, де менеджери запропонують найкращий варіант під ваш запит.

Детальніше про актуальні пропозиції ЖК “Щастя” можна дізнатися зателефонувавши за номером +38 (096) 191 31 51, або завітавши особисто в офіс за адресою м. Тернопіль, вул.Острозького, 47а

Сподіваємось, що наші поради допоможуть обрати житло, у якому  ви створите атмосферу, що відображатиме молодий стиль життя і, буде місцем ваших найяскравіших років!