Головна Суспільство ЯКИМ МАЄ БУТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ НА ПАРКОВКУ: КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПРОПУСКНОЇ СИСТЕМИ ВІД...

ЯКИМ МАЄ БУТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ НА ПАРКОВКУ: КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПРОПУСКНОЇ СИСТЕМИ ВІД СПЕЦІАЛІСТІВ «БРАМА МАРКЕТ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК»

Контрольне обладнання з автоматичним управлінням – невід’ємна частина на масових стоянках автотранспорту. Шлагбауми для паркування дозволяють організувати ефективний та безпечний в’їзд на територію офісів, промислових об’єктів, торговельних майданчиків, курортних зон. Сучасні механізми контролюють автомобільний потік на ділянках будь-якої ширини. За час свого існування зовнішній вигляд конструкцій майже не змінився, а електронне наповнення, особливості двигуна та способи управління значно модернізувалися. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» вирішили розповісти про те, як правильно обирати пропускну систему у різних випадках. Вони також поділилися своєю думкою щодо того, яким має бути ідеальне контрольне обладнання.

Які особливості характерні для сучасних електричних шлагбаумів?

Контрольно-пропускні системи виготовляються повністю автоматизованими. Вони можуть працювати на основі гідравліки чи електромеханіки. Усі автоматичні шлагбауми з дистанційним управлінням схожі за будовою та складаються з тумби, двигуна з платою, пружини балансування, стрілою різної довжини. Планка може мати різну форму (прямокутна, кругла) та виконуватися з алюмінію, сталі чи полімерів. Зазвичай стандартний комплект представлений кількома десятками комплектуючих елементів: стрілою та її опорою, антеною та приймачем, пристроями безпеки та іншими компонентами. Для обмеження руху на паркінгах це найбільш універсальний, практичний й одночасно досить демократичний за ціною комплекс. Електронний шлагбаум, ціна якого залежить від обраного виробника та моделі, можуть мати телескопічну планку, що регулюється, або фіксовану довжину 2-12 м. Якщо проїзд більший за цей показник, варто подумати про встановлення двох механізмів.

Що важливо врахувати перед тим, як купити шлагбаум?

Першочергове завдання – точно відміряти довжину проїзду для визначення особливостей стріли. Якщо має залишатися простір для пішоходів, планка обирається менше за основний показник. Також необхідно врахувати інтенсивність експлуатації, оскільки є моделі, розраховані на великі та тривалі навантаження. Інші важливі критерії – швидкість підйому та опускання стріли. Для місцевих кліматичних умов актуальним рішенням буде обладнання з електричним двигуном. Оптимальну модель потрібно обирати у відповідності до інтенсивності: до 300 автомобілів – середня, понад 350 – висока (швидкісні рішення), більш ніж 800 – промислові. Крім того, варто подумати про спосіб управління. Окрім дистанційного керування є стаціонарна кнопка, безконтактний носій, розпізнавання номерів, GSM-модуль.

Що встановити додатково на швидкісний шлагбаум для паркинга?

Варто подбати про системи безпеки, наприклад, фотоелементи та сигнальні лампи. Перші дозволять регулювати рух конструкції при виявленні перешкод, другі – дозволять усунути ризик аварії у темний час. Також можна використовувати світловідбиваючі елементи, які часто є у комплекті до контрольної системи. Для більшого захисту стріли від ймовірних ударів на неї одягають м’які гумові накладки.

Також у якості обмежувача вільного руху можна використовувати боларди: https://brama-market.lviv.ua/products/category/avtomatichni-blokiratori-dorozhni. Вони також виконують функції розділення території та протитаранного захисту.

Де замовити виготовлення та монтаж шлагбаума у Івано-Франківську?

В Україні добре зарекомендували себе електромеханічні моделі від AN-MOTORS, GANT, DOORHAN, NICE, CAME, BFT та гідравлічні від FAAC. Шлагбауми на пульті виготовляються з різною довжиною стріли, розраховані на необхідну інтенсивність використання, зі зручним способом управління. Виробники також пропонують асортимент додаткових опцій, зокрема, систем та елементів захисту. «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» надає послугу професійного монтажу контрольного обладнання та налагодження. Конструкції, представлені в каталозі компанії, безпечні, мають високу пропускну здатність та зручні в управлінні. Отримати знижку на обрану модель можна у виставковому офісі на вул. Височана, 16 В. Зверніться до наших менеджерів за консультацією: +380673488399, +380501604611.