Головна Суспільство Який ламінат можна використовувати в інтер’єрах житлових та комерційних приміщень?

Який ламінат можна використовувати в інтер’єрах житлових та комерційних приміщень?

Ламіновані підлоги – популярні в Україні та Європі підлогові покриття. Їх основними перевагами є довговічність, надійність, універсальність використання.

Саме тому незалежно від того, який стиль інтер’єру був обраний, які декоративні елементи використовувалися, в якому дизайні виконане приміщення, завжди можна буде підібрати модель ламінату, яка ідеально підходить під зовнішній вигляд кімнати.

Крім того, підібрати модель можна під будь-яке домашнє приміщення чи комерційну зону можна Quick Step Classic. У каталозі можна знайти ламінат, який імітує масивну або паркетну дошку, виготовлену з натуральної деревини дуба, ясена, венге, червоного дерева та інших порід.

Така широка різноманітність дозволяє вибрати підлогу, практично під будь-який існуючий дизайн.

Світлі ламіновані покриття для підлоги

Світлий ламінат в інтер’єрі квартири або офісу – чудове рішення практично у всіх ситуаціях. Подібні декори зазвичай імітують ясенову, дубову, соснову, кленову, тикову, березову та інші види світлої деревини, у тому числі екзотичні. У понятті «світлий» прийнято відносити безліч різновидів відтінків ламінату: білий, світло-коричневий, світло-сірий, пісочний, золотистий, блакитний, рожевий, жовтий і т.д.

Світло-коричневий або світло-сірий декор підлогового покриття добре впишеться в інтер’єр, де є проблеми з освітленням (наприклад, слабкі лампи або несонячна сторона будинку).

Бежева, золотиста, світло-коричнева підлога, що ламінує, дозволить сформувати спокійний, лаконічний дизайн кімнат. Це оптимально підійде для дитячих, спалень, віталень.

Світлі відтінки ламінату дозволять візуально збільшити габарити кімнати (як у довжину, так у ширину). Тому використання подібних моделей буде актуальним у малогабаритних квартирах та невеликих за розмірами офісах.

Темні ламіновані покриття для підлоги

Використовувати темний ламінат в інтер’єрі – рішення досить сміливе. І його потрібно приймати лише з урахуванням низки факторів: наявного в кімнаті дизайну, ступеня освітленості приміщення, його розмірів, виду меблів та декоративних елементів тощо.

Сьогодні виробники раді запропонувати покупцям безліч видів ламінату, виконаного в темно-коричневому, натуральному, сірому, червоному, чорному відтінках, тому з вибором відповідної моделі проблем не виникне.

Такі покриття стануть чудовим варіантом для тих стилів інтер’єру, які заповнені «натуральними елементами». Це може бути прованс, кантрі, сільський стиль та багато інших, у яких використання натуральних матеріалів – це обов’язкова умова.