Головна Суспільство ЧС-2022: ставки та прогнози на мундіаль з аналітиками Паріматч

ЧС-2022: ставки та прогнози на мундіаль з аналітиками Паріматч

Чемпіонат світу з футболу — головне міжнародне змагання, яке раз на чотири роки визначає найсильнішу національну збірну всіх континентів. На цю подію з нетерпінням чекають мільйони фанатів по всій планеті, найбільш віддані з яких їдуть за своїми героями в будь-який кінець світу, поки інші не з меншим азартом стежать за ходом турніру біля екранів. Цього разу ЧС-2022 вирушає на Близький Схід із візитом у сонячний Катар. Через нестерпну літню спеку у тутешніх місцях мундіаль пройде в незвичний час — з 20 листопада по 18 грудня.

До стартового свистка залишилося не так багато часу. Тому, щоб підігріти інтерес до заходу, пропонуємо оформити ставки чемпіонат світу з Футболу на сайті першого легального букмекера України Паріматч. Для цього оператор підготував комфортні умови, забезпечивши клієнтів варіативною лінією, топовими коефіцієнтами, порадами від експертів та спеціальними бонусами.

Прогнози на Чемпіонат світу з футболу 2022 — хто переможе

Аналітики Parimatch, як і прогнозисти інших світових букмекерських контор, серед перших претендентів на чемпіонський трофей у Катарі бачать Бразилію, Францію та Англію. Розглянемо шанси команд докладніше, щоб зрозуміти, на чому ґрунтуються такі очікування:

  • Бразилія — займає перше місце у рейтингу FIFA, залишаючись недосяжною за класом спортсменів та рівнем гри навіть для європейських грандів. «Обрані» завойовували 5 кубків світу в період з 1958 по 2002 роки. Попри безтрофейну засуху, що триває вже 20 років, вихованці Тіте ще на етапі кваліфікації зробили впевнену заявку на перемогу; команда набрала рекордних 45 очок, оформивши 14 перемог, 3 нічиї та 0 поразок. На виграш «жовто-зелених» у Паріматч дають коефіцієнт 5.50.
  • Англія — хлопці без труднощів подолали відбіркову кампанію, тріумфально закривши 8 сутичок та розмінявши 2 нічиїх. За час наставництва Гарета Саутгейте колектив помітно зміцнився, у 2018 дійшовши до півфіналу мундіалю, а потім взявши срібло на Євро-2020, поступившись іспанцям лише після серії пенальті. Для Англії коефіцієнт на перемогу в ЧС 2022 за лінією Parimatch дорівнює 7.00.
  • Франція — «сині» їдуть захищати титул футбольних королів з одним із найбільш зіркових складів. Досить згадати імена Кіліана Мбаппе, Мостафи Бензема чи Антуана Грізманна, щоб зрозуміти, за що їх включили до першої трійки лідерів у гонці за Кубок ФІФА.

Насамкінець зауважимо, що Паріматч вже дає можливість поставити на підсумки Чемпіонату світу 2022, скориставшись розгорнутою статистикою турніру, експертними розборами майбутніх матчів, трендовими прогнозами й не тільки. У найширшому розмаїтті також сформовані ринки для ставок на груповий етап змагання, а коли дійде час до лайву, авторизовані користувачі зможуть ще й дивитися ЧС-22 безкоштовно.