Головна Суспільство ЧИМ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖА ПЕРЕВЕРШУЮТЬ РОЗПАШНІ ТА РУЛОННІ МОДЕЛІ – РОЗПОВІДАЮТЬ...

ЧИМ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖА ПЕРЕВЕРШУЮТЬ РОЗПАШНІ ТА РУЛОННІ МОДЕЛІ – РОЗПОВІДАЮТЬ СПЕЦІАЛІСТИ «БРАМА МАРКЕТ КИЇВ»

В’їзні системи випускаються у великому різноманітті конструкційних рішень. Найчастіше для встановлення у гаражах використовуються розпашні, секційні та рулонні моделі. Захисні ролети та моделі з сендвіч-панелей схожі за механізмом дії, оскільки мають гнучку стулку, що піднімається по напрямних. Тільки рулонні системи у відкритому стані розташовуються у захисному коробі, а секційні – під стелею гаражу. Розпашні конструкції вважаються класичним рішенням, але у порівнянні з іншими двома варіантами менш практичними. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Київ» вирішили з’ясувати, чому найпопулярнішою в’їзною конструкцією є саме секційні моделі. Також вони представили декілька брендів, які займаються виготовленням функціональних конструкцій для побутового використання.

Які переваги мають секційні гаражні ворота у порівнянні з іншими рішеннями?

В’їзні конструкції з сендвіч-панелей характеризуються високою механічною міцністю, надійною термо- та шумоізоляцією, ефективною герметизацією, широким вибором дизайнерських рішень. Крім того, системи можуть виготовлятися з будь-якими параметрами. Секційні гаражні ворота мають підвищений захист від злому, а також оснащуються ущільнювачами для надійної герметизації отвору. Панель складається з металевих листів (сталь чи алюміній), які заповнюються пінополіуретаном. У залежності від виробника та моделі товщина стулки може складати 40-60 мм у побутових рішень. Конструкція прекрасно підтримує мікроклімат у гаражі. До того ж, управління можна також обирати самостійно – ручний або автоматичний режим. Варто зазначити, що секційні моделі ідеально підходять для теплих приміщень, оскільки мають високий термоізоляційний рівень. Експлуатаційний ресурс таких конструкцій становить близько 20-50 тисяч циклів. При виборі оптимального рішення варто звертати увагу на такі фактори як призначення приміщення, наявність опалення, можливість монтажу автоматики, бюджет, параметри та функціональність. Також для розміщення гнучкої стулки необхідно виділити додатковий простір під стелею.

Які бренди з Європи займаються виготовленням металевих огорож та в’їзних воріт?

З найбільш відомих світових виробників варто виділити такі заводи як Alutech, Hormann, Doorhan, Wisniowski, Select. Спільними характеристиками секційних конструкцій усіх представлених брендів є велика функціональність та експлуатаційний ресурс у межах 20-25 циклів (стандартна комплектація). Європейські моделі демонструють високий рівень термоізоляції, герметичність та стійкість до злому. Сендвіч-панелі в’їзних систем мають товщину 40 / 42 / 45 / 60 мм. Поверхня оброблюється спеціальними матеріалами, що підвищують стійкість до зовнішніх факторів – УФ-випромінювання, корозійних процесів, зміни температури, вітрових навантажень, механічного впливу. Для оформлення надається широка колірна палітра та унікальні відтінки з фірмових каталогів. Конструкції проходять обов’язкову сертифікацію. Представлені бренди випускають продукцію у різних цінових сегментах: від бюджетного до преміального. Якщо обирати серед елітних дизайнерських рішень, то рекомендується ознайомитися з асортиментом Wisniowski: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-vorota-garazhni. Гаражні моделі бренду мають велику кількість опцій, а деякі системи у стандарті оснащуються автоматикою.

Аксесуари та функціональні елементи, які пропонують виробники воріт для встановлення на секційні моделі

Полотно конструкцій може оснащуватися віконечками з різноманітними параметрами або прозорими панелями. Для систем Wisniowski надається можливість встановлення віддаленого доступу до управління стулкою через мобільний пристрій. Також секційні системи можуть оснащуватися різноманітними видами автоматики. Якщо казати про декоративне оформлення, то стулку можна прикрасити фігурними металевими елементами. Пропонується індивідуальний дизайн, наприклад, імітація деревини. Стулка може мати різну текстуру та структуру.

Де замовити вигідно ворота гаражні у Києві з монтажем?

Сучасне виробництво металевих конструкцій дозволяє випускати продукцію з гнучкими характеристиками. Це означає, що клієнт обирає більшість особливостей в’їзної системи чи комплексної огорожі самостійно. Зокрема, розміри, варіант оформлення, фірмові опції. «БРАМА МАРКЕТ Київ» займається виготовленням всіх видів конструкцій, у тому числі, секційних за унікальними проєктами. Ми також пропонуємо оперативне встановлення огорож на об’єкті. При оформленні замовлення у виставковому салоні клієнтам надається гарантована знижка. Київський офіс знаходиться на вул. Кирилівській, 69В. Дзвоніть, щоб дізнатися більше: 0673488399, 0501604611.