Головна Суспільство У Тернополі розпочинається концертна осінь

У Тернополі розпочинається концертна осінь

Концерт канадського композитора українського походження та найшвидшого піаніста світу – Любомира Мельника відбудеться у Тернопільському драматичному театрі 1 жовтня. 

Він відомий як один з найшвидших піаністів на планеті, ще понад 30 років тому композитор встановив одразу два світові рекорди Гіннеса.

10 жовтня з концертом “Білі троянди” у “Березілі” виступить білявка Ірина Федишин. Ця чарівна співачка віртуозно поєднує в своїй творчості і традиції українського народу, і динамічну сучасну поп-музику. Виконавиця стрімко завойовує серця своєю щирістю. При чому не тільки українських глядачів, а й європейських.

Пісні Ірини Федишин активно крутять по всіх радіостанціях, концерти збирають повні зали.

27 жовтня у драмтеатрі з своєю новою програмою виступить улюблениця багатьох тернополян Христина Соловій. Як пише співачка у анонсі до концерту, в наше місто вона приїде з   новим бендом (Nikita Yudin – електрогітара, Pavlo Lytvynenko – клавішні, Denis Shvets – ударні, Artem Taranin​ – бас-гітара,
Eugene Solovii​ – акустична гітара).

Концерт Vivienne Mort в Тернополі відбудеться 9 листопада у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі Т. Г. Шевченка.

Радісна новина для поціновувачів музики – Vivienne Mort оголошують другу частину концертного туру з презентацією альбому «Досвід». В перші дні виходу альбом увійшов у топ найпродаваніших в Україні на сервісі iTunes та Google Play.

Vivienne Mort – київський інді-рок гурт, заснований вокалісткою та автором музики і текстів Даніелою Заюшкіною

А 19 листопада ще один сучасний співак виступить у “Березілі”. З своєю новою концертною програмою “Серце” в Тернопіль приїде Роман Скорпіон. Під час концерту Роман Скорпіон презентує нову пісню під назвою «Серце». Ця композиція, яка наповнена найсвітлішими почуттями, обов’язково стане хітом.

Гармонія і краса весни, найромантичнішої пори року, творить піднесений настрій і змушує «Серце битися та хотіти тепла…”