Головна Суспільство Учням яких класів найпотрібніші ГДЗ?

Учням яких класів найпотрібніші ГДЗ?

Кожен клас сучасної школи складний по-своєму. Труднощі здебільшого пов’язані з тривалою адаптацією, зміною методик викладання, появою нових дисциплін у розкладі. Почуватися впевненіше, долаючи вищезгадані перепони, школярам допомагають ГДЗ. Вони рятують не тільки від небажаних двійок, а й від перевтоми. 

Іноді навчальний рік неможливо «пережити» без решебників. Перелік класів, учням яких важко обходитися без допоміжних посібників, представлений нижче.

7 і 8 класи

Доступний за посиланням решебник за 7 клас https://www.vshkole.org/gdz/7-klass/ — справжня знахідка для школярів. Він потрібен для того, щоб звикнути до незнайомих предметів та зберегти стабільну успішність. 

Потреба в ГДЗ зумовлена тим, що нових уроків у 7 класі ледь не найбільше у порівнянні з іншими класами. Замість звичної математики — алгебра та геометрія, замість інтегрованого курсу історії — окремо історія України й світу. А ще — фізика та хімія. 

У 8 класі ситуація не краща, хоча нові предмети не додаються. Важко через те, що після нього йде дев’ятий клас — з державною підсумковою атестацією. Отже, готуватися до іспитів потрібно заздалегідь. 

ГДЗ за 8 клас можна знайти тут https://www.vshkole.org/gdz/8-klass/. Домашки з усіх уроків зосереджені в одному місці.

11 клас

Назва «випускний клас» говорить сама за себе. Крім навчання з’являються інші клопоти. Багато сил відбирають заходи, пов’язані з підготовкою до випускного вечора, ще більше — додаткові заняття з репетиторами та в онлайн-школах. Деякі учні встигають також:

  • Відвідувати підготовчі курси у вишах, 
  • займатися спортом, 
  • приділяти час хобі. 

На домашки часто не вистачає сил. Добре, що існують розв’язники. На списування з них потрібна мінімальна кількість часу, чого не скажеш про самостійне виконання.

5 клас

Перехід з молодшої школи до середньої — це переломний момент, який тягне за собою багато змін. Навчання багатьом п’ятикласникам дається складно не через дефіцит знань, а через шкільні «метаморфози». Насамперед зростає кількість та тривалість уроків. Крім того, за кожен предмет відповідає окремий педагог, а не один учитель-універсал. 

Письмових домашніх завдань стає значно більше. Доводиться писати перші твори та перекази, виконувати тести, готувати реферати та презентації. Без ГДЗ швидко приходить перевтома, а разом з нею — стрес. 

1 клас

Дитячий садок і школа — зовсім різні речі. Батьки розуміють це відразу, а дітям потрібен час, щоб звикнути до нового шкільного життя. Іноді на адаптацію вистачає кількох тижнів, а іноді недостатньо навіть 2-3 місяців. 

Швидше призвичаїтись до режиму «урок — перерва» та змиритися з необхідністю виконання домашніх завдань допомагають розв’язники. Так-так, вони актуальні навіть під час першого року навчання у школі. Особливо корисні ГДЗ для 1 класу з таких предметів, як:

  1. іноземна мова, математика;
  2. природознавство, основи здоров’я й українська мова.

Незалежно від класу, готові домашні завдання потрібно використовувати з розумом. Тільки усвідомлене списування може принести користь учневі молодшої, середньої або старшої школи.