Головна Суспільство Установка натяжних стель

Установка натяжних стель

Натяжна стеля – це полотно тканини поліестер або ПВХ плівки, натягнуте на каркасі нижче основної стелі. Якщо використовується тканина, рівень стелі знижується на 0.9 см, якщо плівка – на 4 см. Конструкція монтується в основному за допомогою спеціального профілю, що закріплюється на стінах, кріплення стель використовується вкрай рідко.

Вибравши для себе натяжные потолки в Запорожье в першу чергу необхідно вирішити, яким способом проводитиметься монтаж. Чи ви встановлюватимете його своїми руками, дотримуючись детальних покрокових фото- та відеоінструкцій, або скористаєтеся послугами фахівців.

Важливо розуміти, що монтаж натяжної стелі вимагає точних вимірів, використання спеціально призначених для цього інструментів і знання нюансів установки. Вибір матеріалів для майбутньої стелі має свої особливості.

Щоб не змарнувати свій час і кошти, найкраще довірити підбір матеріалів і встановлення стелі кваліфікованим майстрам професійних будівельних компаній. Викликавши майстра для попередньої консультації, ви зможете визначитися з тим, який стиль, колірна гама, фактура використовуватимуться.

Якщо ви вагаєтесь з вибором через величезний асортимент, пропонований сучасним ринком, досвідчені дизайнери будуть раді допомогти вам підібрати оптимальний варіант. Придбати натяжні стелі з приємними для вашого гаманця знижками можна в https://gcdesign.com.ua/

Які бувають натяжні стелі

Натяжні стелі в інтер’єрі залежно від побажань клієнта та технічних параметрів приміщення, досвідчені фахівці можуть створювати як одно-, так і дворівневі стелі. Великий вибір фактур дає простір реалізації ексклюзивних дизайнерських рішень.

Ви можете вибрати як класичну матову фактуру, так і лакову – такий вибір дозволить візуально збільшити простір. Фактура, що імітує забарвлений гіпсокартон – сатинова – свіже нестандартне рішення, а ексклюзивні фактури (імітації мармуру, натуральної шкіри, замші, масиву дерева, оксамиту) застосовуються в дизайнах елітних інтер’єрів.

Крім цього, для любителів мінімалізму і стилю технічний ринок пропонує натяжну стелю хай-тек. Також багато компаній надають послугу фотодруку на полотні натяжної стелі, що значно розширює можливості вибору дизайну.

Для приміщень спецпризначення розроблені спеціальні моделі натяжних стель: з перфорацією, з особливими акустичними характеристиками, з антисептичними властивостями (що актуально не тільки для медичних закладів, а й для дитячих), тощо.

Форма вашої натяжної стелі https://gcdesign.com.ua/natyazhnye-potolki-v-vannoj-new, замовленої в компанії професійних будівельників, може бути не тільки класичною. Клієнти можуть замовити довільно вигнуту конструкцію, геометричну або криволінійну форму.

Вартість залежить від наступних факторів:

  • Площі стелі,
  • Вибраного матеріалу,
  • Бренду виробника матеріалів,
  • Компанії-установника,
  • Рівень складності встановлення та загального обсягу робіт.

Чим більша площа стелі, тим вище буде ціна матеріалу та вартість монтажних робіт. Тканинне полотно як матеріал для натяжної стелі – найдорожче, має складніший виробничий процес. Також на вартість мають значний вплив фактура матеріалу та оздоблювальні елементи.