Головна Суспільство Тернополянка та дві чортківчанки боротимуться за корону Miss Ukraine in Chicago

Тернополянка та дві чортківчанки боротимуться за корону Miss Ukraine in Chicago

25 травня у Milwaukee Ave, Northbrook, IL 60062-7125, United State пройде конкурс “Miss Ukraine in Chicago 2018” на якому три прекрасні представниці з Тернопільщини боротимуться затитул найкрасивішої дівчини-укарїнки в США.
Наталія Фижик @fizhik ?м.Тернопіль.
Магістр за спеціальністю «Управління персоналом», а також косметолог-естетист. В університеті брала участь у конкурсі краси, де отримала номінацію «Міс артистичність». Захоплюється поєзією, психологією та східними танцями, а ще пише вірші.
У США прилетіла за вдосконаленням своїх здібностей та за новими враженнями. Наразі працює репетитором з мови, планує відкрити мовні курси, а також магазин з косметикою для професіоналів. «Видатний письменник Чехов писав, що в людині все повинне бути прекрасне: і обличчя, і одяг, і душа, і думки… Тому конкурс «Міс Україна в Чикаго» для мене -це не тільки розкриття зовнішньоі, але і внутрішньоі краси.»

Оксана Данилишин @danilishka ?

Родом з найвідомішого міста України – Чортків. Невтомний шукач пригод, остання з яких привела в Америку. «Якщо Оксанка тиняється без діла, то вона захворіла,» -казала мама про моє дитинство. 12 років присвятила сучасним танцям, танцювальним змаганням та чемпіонатам, як нагоді втекти з уроків математики. Переконана, що розвиватися потрібно в тому, що вміємо і любимо, і чим більше спробуємо, тим більша ймовірність правильного вибору. Завжди була спраглою до знань, бо в саморозвитку знаходжу свій спокій. Майбутнє планую пов’язати з роботою у сфері HR та маркетингу. Добровільно залежна від мистецтва у всіх його проявах.
Найбільше ціную в людях щирість серця, індивідуальність та гарне почуття гумору.
Пишаюся та мотивуюся своїми батьками. Улюблена цитата: «Життя – це короткий шанс на щастя, тому хапай його руками миттєво!» На конкурсі знайшла те, що шукала – дружбу, новий досвід та натхнення на майбутні подвиги, чи то «золоті верби».

Оленка @olenkaaa_b ?, місто Чортків.

Талановита дівчина змалечку займається музикою та пише пісні. Зняла кліп на власну пісню «Зима». Її авторська пісня «Україна в серці» набуває популярності , яку почали співати у школах та виконують на різних концертах. Ця тендітна дівчинка була солісткою у рок-групі та грала на барабанах. Виступала в народному аматорському театрі імені П.Карабіневича, де зіграла головні ролі у виставах “Ніч під Івана Купала” та «Кайдашева сім’я» , після чого здобула визнання у рідному місті.
Приїхавши до США , була учасницею конкурсу “Таланти української діаспори 2014”, де зайняла 2 місце. Завдяки цьому конкурсу Оленка отримала пропозицію співати в одному з найкращих гуртів української діаспори-в гурті “Гармонія” .
Також, вона брала участь у проектах «Х-Фактор» та «Шоу н.1».
«Змалечку мене заворожувала творчість, а саме музика. З часом я переконалася, що це частина мого життя. Адже, змінювалось що завгодно навколо,а творчість, спів, музика були постійно поруч!
Я завжди мріяла поєднати своє життя з творчістю, брала участь в різних конкурсах, заходах, фестивалях, тому вирішила навчатися на музичному профілі у ЛДМУ ім.С.Людкевича.
Я переконана: щодня ми отримуємо нові 24 години, щоб стати ближчими до своєї мрії!
Конкурс “Miss Ukraine in Chicago” це крок до моєї мрії: реалізувати себе як вокалістку, розкриваючи музику для якнайбільшої аудиторії. Також, я хочу спробувати себе в новому для себе образі моделі.
Це цікавий експеремент для мене, сподіваюсь отримати нові враження, віру в себе та впевненно йти до своєї мети!»