Головна Суспільство Ставки на кіберспорт

Ставки на кіберспорт

Ставки на кіберспорт – одна з нових улюблених розваг. Щодня проводяться тисячі матчів, а букмекери пропонують коефіцієнти DPC NA 2021/22 Tour 1: Division I на кожен аспект змагальної гри.

Що таке кіберспорт?

Перш за все, давайте розберемося, що ми маємо на увазі під кіберспортом і ставками на кіберспорт. Найпростіша відповідь полягає в тому, що кіберспорт — це будь-які змагальні відео, в які грають окремі особи або команди. Очевидно, що це відрізняється від простих відеоігор тим, що гравці змагаються не з комп’ютером, а з іншими гравцями.

Кіберспорт представлений у різних жанрах, і за останнє десятиліття його популярність різко виросла, коли масові кіберспортивні турніри за участю суперзіркових кіберспортивних команд і гравців кіберспорту змагаються перед тисячами шанувальників, а мільйони шанувальників налаштовуються на прямі трансляції, такі як Twitch. .tv, YouTube Gaming або Facebook Gaming.

Ставки

  • Ставки на переможця матчу на кіберспорт
    Це, мабуть, найпоширеніший вид ставок на кіберспорт, який ви знайдете на сайті ставок. Так само, як ви передбачили б переможця футбольного матчу, ви можете спробувати зробити ставку на переможця конкретного кіберспортивного матчу в будь-якому випадку, від League of Legends до Counter-Strike Global Offensive. Якщо це звучить занадто просто, тоді ви можете спробувати зробити ставку на фору, яку можна використати, щоб поставити явного фаворита в невигідне становище, щоб скористатися перевагами кращих шансів для більшого прибутку.
  • Прямі ставки на кіберспорт
    Прямі ставки дозволяють зробити ставку на те, яка команда або гравець виграє певний кіберспортивний турнір. Більшість гідних сайтів для ставок дозволяють зробити це задовго до початку кіберспортивних змагань. Тож якщо у вас є гарне відчуття щодо того, хто виграє турнір, як-от DreamHack Masters, не забудьте зробити свої ставки заздалегідь.
  • Системні ставки на кіберспорт
    Системні ставки вимагають від вас зробити більше однієї ставки на кіберспорт. Щоб отримати виграш, вам доведеться виграти всі ваші вибори, але варто пам’ятати, що виплати від цих ставок можуть бути дуже вражаючими. Хоча для того, щоб виграти цю ставку, може знадобитися певна удача, виплати, які ви можете отримати від сайтів для ставок в Інтернеті, повинні зробити все це вартим.
  • Ставки на кіберспорт
    Існує багато чудових ставок, які стосуються окремого кіберспорту. Отже, якщо ви робите ставку на League of Legends, то можете зробити ставку на те, яка команда виграє першу карту. Cайт також дозволяють робити незвичайні ставки, наприклад, яка команда знищить першу вежу, дракона, інгібітора тощо. А з можливістю робити ставки на правильний рахунок і навіть час, необхідний для завершення раунду, це показує, що існує багато способів зробити ставку на кіберспорт.