Головна Суспільство “Скопійовані” двінята: феномен багатодітної сім’ї на Тернопільщині

“Скопійовані” двінята: феномен багатодітної сім’ї на Тернопільщині

Сім’ю Людмили та Миколи Трачуків iз невеликого села Града Кременецького району Тернопільщини не внесено ні до яких книг рекордів, однак її феномен навіть дуже вартий уваги.

Людмила у свої 25 років уже була мамою аж п’ятьох діток, причому четверо з них — це дві двійні, які народилися через рік… одного й того ж дня — 12 жовтня!

Найстаршій донечці Юлі зараз 10 років, старшим двійнятам, Денису і Дарині, скоро виповниться по 8, а молодшим — Оленці та Кості — відповідно по 7.

Коли молода жінка через три місяці після народження своїх перших двійнят знову виявилася вагітна двійнею, дивувалися і лікарі, і всі навколо.

Та набагато більше були всі вражені, коли Людмила народила свою другу «пару» акурат у день народження першої, та ще й знову дівчинку і хлопчика, та ще й із точно такими самими зростом і вагою!

Як таке може бути — незрозуміло нікому. Рідні й друзі піджартовують, що то Микола з Людмилою, напевне, спеціально проводили якісь попередні розрахунки, але подружжя з того тільки сміється, бо ж знають, що нічого такого і близько не було.

Більше того — вони навіть не планували знову ставати батьками так швидко. Єдине, що сама Людмила Трачук — теж із двійні, тож гени, очевидно, спрацювали якимось незвичайним чином.

Світлана Мичко, Україна молода