Головна Суспільство Розв’язуємо складності у відрядженні: машина напрокат

Розв’язуємо складності у відрядженні: машина напрокат

Сучасний світ вимагає від людей великої активності, можливості швидко пересуватися та розв’язувати за день безліч завдань. Саме тому в кожній родині намагаються мати свій автомобіль, а в деяких випадках – навіть декілька. Однак буває так, що своя машина залишилася далеко, а пересуватися все одно необхідно. Ділові поїздки, відрядження вимагають динамічності, яку дуже важко забезпечити, користуючись громадським транспортом. Саме тут у пригоді стане послуга автопрокату в Києві. Скориставшись нею, ви зробите все заплановане та будете при цьому почуватися комфортно.

Як орендувати автомобіль у Києві

Відправляючись у відрядження до Києва чи зі столиці до іншого міста України, варто відповідально віднестися до вибору компанії-орендодавця. Так, великий вибір автомобілів та вигідні умови оренди надає NarsCars. Можливі різні пункти видачі. За посиланням https://narscars.com.ua/ua/kiev-r2/tsentr-goroda – прокат авто в центрі Києва. У разі потреби машина може бути подана до аеропортів Бориспіль, Жуляни чи на залізничний вокзал. Якщо є бажання, автомобіль можна прийняти за іншою вказаною адресою за додаткову плату.

Оформити заявку можна онлайн, телефоном чи в офісі компанії. При собі необхідно мати паспорт, посвідчення водія (стаж не менше ніж 2 роки) та ІПН, якщо ви громадянин України. Врахуйте, що є обмеження за віком орендатора. Скористатися послугою не можуть особи віком до 23 років.

Що ви отримаєте на заміну

Орендувати автомобіль у відрядженні – це відмінний спосіб розв’язати всі проблеми разом. Машина буде цілодобово знаходитися у вашому розпорядженні. Це суттєво зменшить хвилювання щодо того, що ви кудись не встигнете або не додзвонитеся в таксі. Відсутність переживань позитивно позначиться на розв’язанні основних питань, заради яких ви знаходитеся у відрядженні.

Беручи авто напрокат, є можливість вибрати транспортний засіб за своїм смаком та цілями. Якщо вам необхідно справити враження успішного ділового партнера, варто вибрати машину бізнес- чи преміального класу. У випадку, коли нема потреби підкреслювати свій статус, можна надати перевагу авто економ- чи середнього класу. Це допоможе суттєво заощадити бюджет. Є можливість вибирати вид КПП – механічна чи автоматична, а також оснащення авто, необхідний функціонал.

Якщо ви приїхали до Києва та зовсім не знаєте міста, можна найняти автомобіль з водієм. Така послуга допоможе швидко пересуватися по місту. Водій знає, де можна скоротити дорогу, яким шляхом поїхати, щоб не потрапити в затор. Вам не потрібно буде стежити за кількістю палива в баку. Ви зможете навіть у машині займатися справами.

За що ви платите, орендуючи авто

Можлива подобова та довгострокова оренда. Чим довшим буде термін оренди, тим нижчою буде ціна за добу. Вартість послуги залежить також від різних факторів:

  • класу машини;
  • додаткових опцій – Wi-Fi, GPS-навігатор, автокрісло тощо;
  • необхідності доплати за роботу сервісу в неробочий час;
  • включення до договору додаткових послуг – безлімітний пробіг, повернення машини за межами міста.

Щоб орендувати авто, необхідно внести заставу. Її можна оплатити готівкою. Плату також отримують шляхом блокування певної суми на рахунку клієнта. Заставу повертають при поверненні авто та виконанні всіх умов договору. З цієї суми може бути вирахувано частину плати, наприклад при перевищенні ліміту пробігу в день, поверненні брудного автомобіля чи з неповним баком. Оплатити послуги можна готівкою чи карткою, що значно спрощує життя клієнта.