Головна Суспільство Плюси та мінуси LED світильників

Плюси та мінуси LED світильників

Ще кілька років тому багато хто не міг собі уявити, що LED-технології стануть частиною повсякденного побуту, і сфера їх застосування перестане обмежуватися індикаторами електронних приладів, інформаційними табло та іграшками.

LED-освітлення стало популярне, як в житлових приміщеннях так і в громадському просторі. Громадські місця, навчальні заклади, бізнес-центр, офіси, склади – всюди актуальні енергоефективні системи генерації яскравого світла.

Переваги LED

светодиодные светильники elektrovoz.com.ua з LED модулем мають ряд переваг над світильниками з звичайними лампочками розжарювання.:

  • Освітлення діодними лампами має більш конкретні завдання ніж лампами розжарювання. Зазвичай вони застосовуються у тих зонах які потрібно більше підсвітити.
  • LED-світильник не потребує заміни лампочок. Встановивши світлодіодну люстру, можна на якийсь час забути про необхідність у покупці додаткових лампочок. Тобто він є більш економним.
  • Більш економний з точки зору заощадження електроенергії.
  • Прилад не нагрівається, тому його можна більш безпечно застосовувати для натяжних стель.
  • Колір світла можна обрати при купівлі світильника теплий білий, жовтий, чи холодний білий. Багато моделей світильників мають навіть різноманітне світло (синє, рожеве, червоне).
  • Безпека — LED-світильники — слабкострумові прилади тому вони можуть працювати більш ефективно в вологому середовищі та в місцях де підвищена небезпека ураження електричним струмом.
  • Як правило колби світлодіодних світильників виготовляються з безпечних матеріалів, не містять газів, ртуті.
  • Більш сучасні дизайни для вашої оселі.

Мінуси LED-світильників

Єдиний мінус – висока ціна. І єдина небезпека — що за невеликі гроші ви отримаєте підробку, яка буде мати ряд недоліків, зокрема мерехтіння, яке втомлює очі. Тому, обирайте світильники в перевірених постачальників https://elektrovoz.com.ua/svetodiodnye-svetilniki

Чому LED-світильник обирають стильні люди?

1. Ніяких обмежень у формі що дозволяє виконати будь-який дизайн виробу.

2. Комбінування будь-який матеріалів у виробах.

3. Не спотворюють скляні та кришталеві плафони за рахунок “холодного” світла.

4. Компактність. Невеликий розмір діодів дозволяє виробляти світильники неймовірно малої товщини і діаметрів.

Світлодіодна світлова техніка за допомогою технології LED обмежується лише польотом фантазії дизайнера. Та має ще одну суттєву перевагу — управління за допомогою пульта.