Головна Суспільство Перевезення меблів: чи потрібні вантажники?

Перевезення меблів: чи потрібні вантажники?

Переїзд – це завжди величезна кількість турбот і проблем, частина яких пов’язана з процесом перевезення меблів. Цю досить трудомістку роботу краще довірити професіоналам.

Чому для перевезення меблів краще найняти вантажників?

Численні відгуки в Мережі підтверджують, що перевезення меблів з вантажниками є найрозумнішим рішенням. Під час переїзду вам необхідно мати справу з безліччю речей, що мають свої особливості перенесення, про які обізнані досвідчені вантажники. Ту роботу, яка у пари професіоналів займе мінімум часу, ви з друзями та колегами виконуватимете кілька годин.

Кожен предмет має власні габарити: деякі можуть не поміститися і у вантажний ліфт, а перенесення тяжкості сходами може закінчитися травмами. Без спеціального інвентарю, призначеного для перенесення вантажів, за таку роботу не варто братися. Адже відсутність зручного місця для захоплення створить багато проблем. Крім того, меблі спочатку необхідно розібрати та упакувати. Набагато простіше найняти досвідчених вантажників.

Вибираємо фірму для переїзду

Варто витратити час і вибрати компанію, яка готова нести матеріальну відповідальність за речі, гарантує своєчасний приїзд на об’єкт та погоджується укласти офіційний договір. Не тільки домашній переїзд, але й організацію перевезення офісних меблів сміливо можна довірити спеціалістам сервісу https://move-team.com.ua, досвідчені вантажники акуратно виконають транспортування всіх предметів меблів, убережуть речі від випадкових ушкоджень та доставлять все у строк за потрібною адресою.

Що треба знати про упаковку меблів?

Матеріали, що традиційно застосовуються для виробництва сучасних меблів, не відрізняються високою міцністю. При винесенні предметів з будинку їх легко подряпати або забруднити об дверні косяки, в дорозі можна пошкодити через хитавицю. Адже ще треба занести всі меблі та розставити їх. Щоб уникнути неприємностей, рекомендується упакувати попередньо розібрані меблі. Для різних виробів використовують різні пакувальні матеріали:

• плівка з повітряними бульбашками захистить дзеркала та скляні поверхні;

• поролон у поєднанні зі спіненим поліетиленом підходить для полірованої деревини;

• картон, який кріпиться липкою стрічкою, прикриє кути, що виступають;

• під поліетиленовою плівкою м’які меблі не забрудняться;

• картонні коробки підійдуть для малогабаритних предметів;

• стретч-плівка надійно захистить меблі від вологості.

Ті предмети меблів, які неможливо розібрати, вимагають особливого поводження. Знімні деталі треба зняти, дверцята зафіксувати скотчем, весь виріб обернути стретч-плівкою і перевозити повністю. В автомобілі габаритні вироби додатково закріплюють спеціальними ременями. Знання та використання цих правил допоможе обійтися без неприємностей при транспортуванні меблів.