Головна Суспільство Переваги ігрових ноутбуків Acer

Переваги ігрових ноутбуків Acer

Існує безліч фірм, які виробляють ноутбуки та стаціонарні комп’ютери. Завдяки здоровій і не дуже конкуренції з кожним роком вони стають все потужнішими, продуктивнішими, з великою кількістю пікселів, що передаються на монітор і з меншою вагою для моделей з маркуванням «ультра».

Сьогодні мова піде про ігрові ноутбуки компанії Acer https://comfy.ua/notebook/brand__acer/, які ми вважаємо в багатьох випадках оптимальним вкладенням у плані ціна-якість.

Про компанію Acer

Чим приваблива ця тайванська компанія і в чому саме переваги зроблених нею ноутбуків? Якщо ви зберетеся купити ноутбук Асер, ви гарантовано придбаєте «робочу конячку», який буде тішити вас вас стабільною, швидкою, роботою ще багато років.

Acer випускає такі моделі ноутбуків:

  • ігрові;
  • класичні;
  • трансформери.

Моделі відрізняються між собою за начинкою, потужністю, можливостями. Найбільш просунуті в лінійці – ігрові моделі. Вони забезпечені потужним процесором та масою інноваційних рішень.

Ігрові ноутбуки

Серії Nitro, Triton та Helios ідеально підходять для ігор. Важать вони чимало, від трьох до чотирьох кілограмів залежно від комплектації. Також від неї залежить ціна ігрового ноутбука, від 15 і до 150 тисяч гривень. Будь-який затятий геймер чітко розуміє, чим йому загрожує покупка дешевого ноутбука для ігор: це і постійні зависання, і вибір мінімального дозволу в он-лайн іграх для адекватної гри, і рев процесора, що нагадує по силі турбіну літака на зльоті.

Тут варто орієнтуватися на власні ігрові переваги і на запас потужності ноутбука, оскільки з кожним роком у ігор стає все більше вимог до машини для їх повноцінної роботи.

Шестиядерні процесори допомагають іграм відтворюватися в оптимальному режимі, також на ігровий процес впливає частота процесора, у цих лінійок ноутбуків від 2 до 4.1ГГц в режимі турбо, Windows 10 Домашня підлаштовується під ваші потреби, вбудована акустика і мікрофон допомагають не відволікатися на дроти. В реальному часі, 17-дюймовий FHD екран показує все, що потрібно і в гідній якості.

Мабуть, підбиваючи підсумки важливо буде відзначити, що у кожного ноутбука Acer є мінімум рік гарантії і маса офіційних сервісних центрів, які можуть оперативно вирішувати поставлені питання.

Також радимо звернути увагу на офіційні сайти постачальників ноутбуків Acer, зараз діє цікава серія знижок на різні моделі лептопів від тайванської компанії.