Головна Суспільство Особливості реєстрації в Парі Матч

Особливості реєстрації в Парі Матч

Холдингова компанія Парі Матч, вхід https://gorilla.in.ua/uk/obzor/vhod на сайт котрої потребує реєстрації, працює у сфері міжнародного грального бізнесу понад 20 років. Послугами сервісу користуються сотні тисяч людей по всьому світу. Асортимент продукції не обмежується лише букмекерськими ставками. Клієнтам доступний повний спектр гральних продуктів, включаючи казино Live, автомати, слоти власної розробки. 

Парі Матч вхід в обліковий запис офіційного сайту в Україні

>

Вхід і реєстрація

Головна ціль компанії – розвиток і примноження чинних можливостей, з урахуванням інтересів та побажань користувачів. У Пари Матч Україна вхід для повноцінної участі в іграх та ставках на спорт потребує реєстрації. Потрібно на сторінці авторизації вказати наступну інформацію:

  • активний номер телефону та електрону адресу;
  • валюту рахунку;
  • пароль;
  • підтвердити реєстрацію, давши згоду на умови договору оферти.

Якщо користувач вже авторизований, в Parimatch, вхід здійснюється шляхом введення номеру грального рахунку і паролю. Якщо забули його, необхідно вибрати розділ внизу «Забули пароль?», на електрону пошту або телефон, вказані під час реєстрації, прийде повідомлення з контрольним кодом.

Конфіденційність і безпека

Компанія Парі Матч відповідально відноситься до власної репутації, поважає клієнтів, ставлячи їх інтереси понад усе. Для захисту конфіденційності і безпеки даних використовуються надсучасні технології. Сайт контори надійно захищений від стороннього проникнення і зламу. На ресурсі Парі Матч, вхід до повної версії (ознайомитись більше ось) доступний також з офіційних дзеркал, особиста інформація клієнтів використовується виключно для взаємовигідних інтересів. До них входить обробка ставок, забезпечення додаткової безпеки грального рахунку, інформування про нові можливості і продукти ресурсу. 

Вказана при авторизації електрона адреса використовується лише для надання необхідних відомостей і забутих паролів. У свою чергу, клієнти не повинні повідомляти номер рахунку та інші важливі дані третім особам. Сумісний підхід дозволить зробити співпрацю безпечною і продуктивною.

Стандартні терміни і поняття

На ігровому порталі Парі Матч використовуються специфічні визначення подій та учасників:

  1. Гравець – клієнт, котрий уклав угоду з букмекерською конторою.
  2. Парі – договір між учасниками та мережею, за умовами якого програвши сторона повинна виконати свої зобов’язання. Укладається шляхом прийняття ставок на умовах букмекерської контори.
  3. Лінія – події та результати з виграшними коефіцієнтами, викладеними компанією для укладання парі. 
  4. Ставка – грошовий спосіб забезпечення виконування зобов’язань гравців перед букмекерами. Застава вноситься в касу контори, як оплата участі в гральному процесі з урахуванням передбачення результату вибраної події. 
  5. Результат, на який укладалось парі.
  6. Виграшний коефіцієнт – корегування різних результатів події, пропоноване букмекерською мережею.

Якщо ставка проходить на командні змагання чи турніри, «господарі» позначаються цифрою «1», «гості», відповідно «2».

Особливості фінансового урегулювання

Ставка по мінімуму, незалежно від обраної події, становить 10 гривень, 20 рос. руб., 1 $ чи €, 5,0 лей, 0,5 ларі. Максимальний коефіцієнт для ставки категорії Експрес – 2000. При цьому призова сума не може перевищувати граничну виплату на одну ставку.

Максимум на подію визначається букмекерами, залежить від виду спорту і супутніх факторів. Букмекерська компанія залишає за собою право на обмеження граничних ставок, а також введення чи зняття тимчасових обмежень рахунків окремих клієнтів без попереднього повідомлення і пояснення причин.

Авторизація, вхід, відкриття депозиту, здійснення ставок у Парі Матч дозволяється громадянам, які досягли віку 18 років. На учасниках лежить повна відповідальність за власні дії та законність азартних ігор, за умовами законодавства регіону проживання. Учасник особисто відповідає за нерозголошення паролю та збереження власних коштів на рахунку. Букмекерська контора дає гарантії щодо нерозголошення інформації про клієнта, не несе відповідальності за потрапляння даних до третіх осіб.