Головна Суспільство Ознайомитися зі списком новобудов міста Тернополя

Ознайомитися зі списком новобудов міста Тернополя

Бажаючим придбати комфортне житло варто ознайомитися з первинним ринком нерухомості міста Тернополя. У порівнянні з ціною за квадратний метр в інших регіонах, квартири в новобудовах Тернополя вигідно відрізняються вартістю та якістю. Щоб ознайомитись з усіма пропозиціями ринку нерухомості без посередників, достатньо переглянути каталог DOM.RIA. У ньому швидко і зручно список всіх новобудов можна подивитись за посиланням.

Каталог DOM.RIA

Зручність і швидкість пошуку забезпечується наступними розділами інформації:

  • назви всіх житлових комплексів міста та їх розташування;
  • інформація про клас житла та інфраструктуру району;
  • вартість квадратного метра та всього житла;
  • інформація про будівельну кампанію, дати введення новобудови в експлуатацію;
  • планування квартири;
  • можливість придбання житла в кредит та в розстрочку.

Різновиди ринку новобудов Тернополя

Забудовники пропонують новобудови чотирьох різновидів:

  • економ-клас;
  • комфорт-клас;
  • бізнес-клас;
  • еліт-клас.

Клієнтами сайту на сьогоднішній день є не тільки жителі Тернополя, але й жителі інших міст, які бажають вигідно придбати житло в Тернополі та області.

Варіанти розташування в різних частинах міста

Центр міста можна розглядати не тільки громадянам з високим рівнем достатку. Хоч більшість новобудов у центрі – це класи комфорт та еліт, але можна вибрати за каталогом і варіанти економ класу за демократичними цінами. В цьому районі знаходяться залізничній та автовокзал, набережна, центральний ринок, міський парк імені Тараса Шевченка, супермаркети, кафе та офіси.

Район «Новий світ» знаходиться поряд з центральною частиною, але межує з приватним сектором. Зручна транспортна розвязка дає можливість легко пересуватися до будь-якої частини міста. З негативних моментів слід відзначити залізничну станцію «Тернопіль-вантажний». У даному районі в основному представлені на продаж новобудови комфорт-класу.

Район «Дружба» розташований на березі річки Серет. Варіанти новобудов у цій частині міста: котеджі та квартири в багатоповерхівках. Ціна за квадратний метр житла нижче, ніж в центральній частині. Інфраструктура добре розвинена. Отже, цей район – вигідний варіант щодо придбання житла для постійного проживання.

Передмістя Тернополя. Цей варіант варто розглядати тим, хто бажає придбати котедж або таунхаус. Також багатий вибір квартир у багатоповерхівках. До центру міста на міському транспорті можна добратися за 15-20 хвилин. Інфраструктура також добре розвинена.

Переваги сайту для майбутніх клієнтів

Зручність пошуку кращої пропозиції полягає в тому, що кожний має можливість вибрати найкращий варіант, користуючись тільки посиланням. Можна переглянути список всіх новобудов, порівняти декілька пропозицій за однаковими цінами в різних районах Тернополя, вибрати житло з декількох варіантів в одному районі. На сайті подано інформацію про всі способи звязку із забудовником: телефони, електронна пошта, чат. Час пошуку скорочується завдяки можливості використовувати на сайті фільтри.