Головна Суспільство Огляд букмекерської кантори Мелбет

Огляд букмекерської кантори Мелбет

Одна з найстаріших букмекерських кантор Мелбет офіційно зареєстрована та приймає ставки онлайн від вболівальників та любителів спорту.


Зручний сайт без зайвих важливих але прихованих розділів, зручне користувацьке меню робить онлайн букмекерську кантору дружньою до користувача.

Сайт


17 мов, 5 валют які підтримує сайт, додаток для телефона на iOs та Android мінімальна ставка лише 0,1 євро роблять саме Мелбет привабливою для професійних прогнозерів та для пересічних вболівальників.
Мелбет пропонує «100% БОНУС на перший депозит до 2900 гривень». Цей бонус Мелбет за реєстрацію на перший депозит дійсний тільки для спортивних ставок.
В особистому кабінеті користувача доступна вся найважливіша інформація, зокрема історія ставок, особисті дані та історія рахунка, промокод Мелбет, які періодично надходять на електронну пошту зареєстрованих користувачів.
Важливим розділом сайту є історія зіграних матчів та закінчення змагань. Навіть не професійні прогнозери знають, що відштовхуючись від історії проведених поєдинків можна спрогнозувати як будуть розвиватися наступні.


Швидка реєстрація


Для того щоб зареєструватися потрібно натиснути на меню реєстрації
Далі ввести ім’я та прізвище, електронну пошту та пароль (Адреса електронної скриньки часто використовується для надсилання промокоду Мелбет)
Після цього потрібно ввести паспортні дані, ввести номер телефону та підтвердити його СМС кодом.
Останній крок ідентифікаія — потрібно вкласти копію паспорта, першу сторінку та прописку.
Процедура реєстрації платна.

Виведення коштів відбувається:

• банківські карти (Visa, MasterCard);
• електронні гаманці (наприклад WebMoney, Qiwi і інші);
• мобільні платежі;
• інші платіжні системи.