Головна Суспільство Найкращий студентський ноутбук HP Pavilion

Найкращий студентський ноутбук HP Pavilion

В епоху роботи та навчання вдома може бути дуже складно досягти мети, якщо у вас немає ноутбука або комп’ютера для роботи. Від онлайн-уроків до дзвінків по зуму все стає трохи простіше, якщо у вас є ноутбук. Ноутбуки дешевші і набагато універсальніші, ніж настільні комп’ютери, тому вони ідеально підходять для студентів. Вага, розмір та обчислювальна потужність кожного ноутбука мають значення, тому ретельно подумайте про те, як ви збираєтеся його використовувати, перш ніж ухвалити рішення про покупку.


Ми зупинимося на одному з найпопулярніших студентських лептопів ноутбук HP Pavilion

Корпус

Він може похвалитися великим 14-дюймовим сенсорним екраном, рамка якого має малий розмір (товщиною всього 6 мм із корпусом), тому всі вітрини мають компактний розмір. При вазі всього 1,41 кг цей ноутбук є відносно легким і портативним, що робить його хороший варіант для подорожей і поїздок на роботу.

Екран

Pavilion 14 може похвалитися 14-дюймовим світлодіодним дисплеєм, що забезпечує 1080p Full HD.

Рівень яскравості та покриття антивідблиску означали, що ми могли насолоджуватися переглядом фільмів навіть при сильному денному світлі, а використання панелі IPS дозволяє комфортно дивитися практично під будь-яким кутом огляду.

Клавіатура


Його chicle клавіатура є певною особливістю. Маючи розміри 290х102 мм, вона займає багато поверхні, але цифрової клавіатури немає, а це означає, що клавіші трохи більше, ніж ми звикли.


Звук

Звук фантастичний. Зазвичай для ноутбука за такою ціною ви отримаєте слабкий звук, який змушує замовляти зовнішні динаміки. Але Pavilion 14 має подвійну акустичну систему від Bang&Olufsen, яка вражає.


Батарея

Термін служби батареї на Pavilion 14 дуже хороший, якщо не сказати вражаючий. Виробники заявляють про більше восьми годин нормального використання, що здається цілком правильним, враховуючи наш досвід роботи з пристроєм.

Широкі можливості підключення, що означає, що ви можете поєднати його з великою різноманітністю моніторів, телевізорів, навушників, універсальних зарядних пристроїв тощо.

HP Pavilion – це один із найпопулярніших ноутбуків середнього класу, доступний на сьогодні, і вперше у списку найпопулярніших студентських ноутбуків. Іншими словами цей першокласний комп’ютер за бюджетну ціну. Коротше кажучи, це привабливий, ефективний ноутбук, який дозволяє вам робити те, що ви хочете робити.