Головна Суспільство Молодь закохується в творчість Едуарда Романюти

Молодь закохується в творчість Едуарда Романюти

Едуард Романюта тернополянин, який більш відомий, як всесвітньо відомий український виконавець, творчість якого підкорила не лише українську, а й зарубіжну аудиторію. Молодий співак володіє прекрасним голосом, записуючи нові яскраві хіти один за другим. У 2014-му році випустив аудіовізуальний альбом, до якого увійшло 13 аудіо треків і 7 відеокліпів.

Едуард не тільки співає, але і сам пише пісні. Один з небагатьох молодих талантів, які вийшли на європейську музичну арену.

Вокаліст не просто полюбився іноземної публіці, але і встиг попрацювати у співпраці з великими компаніями звукозапису Швеції, США, Англії, Австралії, Норвегії, виступити на безлічі національних і міжнародних конкурсів, завоювавши чимало нагород і симпатію мільйонів глядачів.

У творчих планах зірки значиться ще чимало перемог, які Едуард Романюта безсумнівно зможе здобути.

Одним з популярних хітів стала пісня “I’ll never let go”, що стала яскравим прикладом якісної сучасної європейської поп-музики. На Першому каналі України нещодавно стартував цікавий вокальний проект “Музична весна на Першому”, покликаний відшукати нові обдарування.

Юні вокалісти і вокалістки повинні пройти відбір і вибрати композицію одного з популярних виконавців, щоб заспівати її разом із зіркою.  Яскравим талантом конкурсу стала обдарована киянка, яка мріє побудувати творчу кар’єру і вже показала себе здатною вокалісткою – Анна Ніконова.

Участь в шоу не стало дебютом для Анни, адже вона вже брала участь у великій кількості телевізійних проектів, стала фіналісткою відбіркового туру дитячого Євробачення, виступала на Sanremo Junior. Серед її улюблених зірок -Justin Timberlake, Sam Smith, Ed Sheeran, Weekend і, звичайно ж, EduardRomanyuta.

Саме тому, коли прийшов час вибирати заповітну композицію, вибір Анни упав на романтичну пісню “I’ll never let go” Едуарда Романюти. У ній йдеться про двох закоханих, які розповідають про свої відчуття. Анна Ніконова блискуче виконала цю пісню з улюбленим співаком під час концерту “Музична весна на Першому”.

Пізніше в своєму інтерв’ю вокалістка зізналася, що була в захваті від можливості опинитися на одній сцені з кумиром тисяч вітчизняних і зарубіжних меломанів, і отримала чимало приємних емоцій. Крім того, для Анни, яка звикла співати дуетом виключно з дівчатами, це був новий цікавий досвід творчої співпраці.

Цікаво, що Анна схожа на героїню кліпу “I’ll never let go”, хоча сама вона помітила це не одразу.

Найбільше виконавиці подобається пісня Едуарда “I Want Your Love”, виконана ним на Євробаченні: “Я вважаю, що це велика честь і відповідальність виступати на такому рівні, як Євробачення. Едуард дуже красиво виступив на конкурсі – у нього була прекрасна постановка номера. За драйвом, вважаю це виступ одним з кращих на цьому конкурсі. Вихід в півфінал – це велике досягнення, але вважаю, що Едуард заслуговував місце в п’ятірці кращих! “.

Можливо, саме завдяки сприянню Едуарда на небосхилі українського шоу-бізнесу з’являться нові яскраві зірки міжнародного рівня.

Джерело: Таблоід