Головна Суспільство Модні тенденції 2022 року, які точно стануть популярними

Модні тенденції 2022 року, які точно стануть популярними

З кожним днем ​​наближення нового 2022 року відчувається все більше, а це означає, що настав час обговорити модні тенденції, які нам слід очікувати в наступному році в інтернет-магазині жіночого одягу VOVK.COM.

За підсумками останніх показів на високому Тижні моди, стилісти вже дали свій професійний аналіз речей, взуття та аксесуарів, які стануть хітами наступного року.

Модні тенденції 2022 року

Настав час дізнатися, яка на нас чекає мода 2022 і що вже сьогодні можна починати додавати на полиці до свого гардеробу.

• Оверсайз шуби – хіт, який вже кілька сезонів поспіль не здає своїх позицій, залишиться з нами і наступного року. Продовжуючи тему екології та захисту тварин, вибір штучного матеріалу для цього верхнього одягу стане найкращим трендом, який також виконує свою головну роль – не дати замерзнути своїй володарці навіть у люті морози. Стилісти пропонують вибирати цікаві кольори шуби та експериментувати з різними принтами.

• Куртки аутдор просто мастхев для тих, хто любить комфорт, тепло та затишок – саме ті якості, які залишаються трендом вже багато сезонів і знову опиняться на піку популярності у 2022 році. У повсякденному житті куртки Outdoor, що спочатку призначалися як екіпірування для зимового виду спорту, виглядають сміливо та оригінально. До речі, поєднувати її можна як зі спортивним, так і з класичним взуттям на підборах або без.

• Пальто яскравого кольору дозволить зробити образ оригінальним та індивідуальним. Настав час відкласти нюдову палітру в луках і слідуючи трендам обрати помітні та сміливі пальто будь-яких фасонів.

• Гола сукня з сітки набирає популярності, а це означає, що вже наступного року ні для кого не стане несподіванкою зустріти в подібному вбранні не лише зірку шоу-бізнесу на червоній доріжці, а й свою знайому, а ще краще – приміряти такий образ на себе та купити сукню. Не хочете виглядати надто відверто – надягайте топ або бра з високими шортами під низ, а зверху образ доповніть пальто, жакетом або шубою. Запевняємо, такий екстравагантний наряд не залишить байдужими оточуючих.

• Сукні з вирізами приталеного фасону додадуть не тільки шарм, але й ще більше сексуальності своїй володарці. Звертайте увагу на цікаві моделі з овальними вирізами по талії, спині, нозі або плечах.

• Квітковий принт, здається, ніколи не вийде з моди. Сьогодні максі сукні в квіти додають дедалі більше ніжності та романтиці дівчині, особливо якщо ця модель ще й доповнена цікавими трендовими фішками типу завищеної талії, рукавів ліхтариків, багатошарової спідниці.

• Трикотажні речі також впевнено переходять у нинішній сезон. Повсякденні образи зі спідницею або класичними брюками нюдових відтінків – те, що потрібно для цікавих образів.

• Корсети та бра в поєднанні з однотонними брюками або спідницями, одягнені самостійно або поверх блуз, сорочок, водолазок – ще один карколомний модний тренд, який точно підкорить усіх наступного року.

• Укорочені піджаки – новий тренд, який підкуповує тим, що може з легкістю урізноманітнити навіть найнудніший класичний образ, роблячи його грайливим. Комбінувати його можна з будь-яким низом, що вам сподобався.