Головна Суспільство Літо — час подбати про утеплення фасаду

Літо — час подбати про утеплення фасаду

Утеплення фасаду — процес технологічний і доволі серйозний. Слід серйозно підходити до вибору матеріалу утеплення. Сьогодні мова піде про пінопласт

Чому літо найбільше підходить для утеплення будинку пінопластом?

1. Технологічний критерій — сприятливі погодні умови для використання будівельних сумішей.

2. Наявність будівельних бригад спроможних виконувати такі роботи.

Як показує досвід, найчастіше замовлення утеплення фасадів пінопластом https://vikbud.ua відбуваються в кінці літа, або навіть восени, коли люди задумуються над економією на опаленні і близькості холодів.

Саме восени багато компаній, які займаються утепленням мають багато клієнтів, не справляються з замовленнями і складають черги на тижні вперед щоб охопити всіх бажаючих утеплитися на зиму. Тоді при значному попиті зростає і ціна на матеріали. Замовити матеріали поки ціни ще не здійснили сезонний стрибок в перекупників ви можете завчасно і у виробника.

Що ж заважає влітку замовити послуги із утеплення фасаду пінопластом?

Літні температури найбільш підходять для будівельних сумішей які використовуються в утепленні фасадів.

Отже, оптимальний діапазон температур для нанесення штукатурки та клейових сумішей від +5 до +30 градусів.

Вологість теж впливає на якість виконання робіт і не повинна перевищувати 65%.

Сила вітру впливає на саму можливість виконання робіт з утеплення, адже переважно це роботи на висоті. Також вітер висушує штукатурки і клеї, що може відобразитися на якості декоративної штукатурки та якості приклеювання пінопластових плит.

Чи можна утепляти в мокру погоду?

Головне щоб під час самих робіт з утеплення не падав дощ, а після дощу на зволожену стіну можна сміливо укладати утеплення. Після зими, бажано, щоб стіни підсохли і зігрілися, тому не рекомендують утеплювати зразу після закінчення морозів.

Чи можна утепляти фасад в жарку погоду?

Рекомендують утриматися від нанесення будівельних сумішей і штукатурок при температурі вище 30 градусів, оскільки відбувається швидке їх висихання і в варіанті декоративної штукатурки не завжди вдається добитися бажаної текстури, у випадку клейових сумішей — відбувається швидка втрата клейких властивостей.

Обирайте надійного виробника

Для того щоб бути впевненим в якісній теплоізоляції потрібно обирати виробника теплоізоляційних матеріалів який на ринку не перший рік і має позитивну історію відгуків користувачів про його продукцію, такою компанію є ВІК БУД, яка спеціалізується на виготовленні якісного пінопласту для термоізоляції, як новозбудованих будинків так і “поквартирного” утеплення, і ціни вас приємно здивують.