Головна Суспільство Кращі дивани для постійного відпочинку

Кращі дивани для постійного відпочинку

М’які меблі займають важливе місце у кожному будинку. На них можна як відпочити після важкого дня, так і зустрітися з друзями за чашкою чаю. Щоб меблі не виділялися та гармонійно виглядали у наявному інтер’єрі, досить підібрати підходящий диван в Києві на сторінках сайту https://ddn.ua/ua/divany.html.

В асортименті – безліч моделей, починаючи від класичних прямих та закінчуючи більш складними та незвичайними модульними. Прямі дивани мають різні розміри та можуть оснащуватися додатковими елементами – підлокітниками, ніжками різної висоти, поличками та нішами для зберігання. Вибирайте відповідний матеріал та колір оббивки, який буде відповідати оформленню кімнати – й ваша вітальня перетвориться.

Чому дивани такі зручні у використанні

Дивани прекрасно підходять в якості місця для нічного відпочинку. Коли ліжок недостатньо (або не вистачає вільного простору для установки повноцінного ліжка) на допомогу приходять м’які меблі. Компактні розміри диванів не займають корисний простір, а вночі трансформуються в повноцінне спальне місце.

Існує кілька найбільш популярних механізмів трансформації, які прості в експлуатації та служать максимально довго. Серед них:

  • книжка;
  • єврокнижка;
  • клік-кляк;
  • дельфін;
  • акордеон та інші.

Більшість механізмів не вимагає фізичних зусиль для трансформації меблів. Якісна фурнітура забезпечує легкість та комфорт під час використання дивана. Вам не потрібно витрачати час на зміну форми меблів – це відбувається в лічені хвилини.

Як купити дійсно гарний диван

Щоб не помилитися у виборі, потрібно попередньо з’ясувати всю функціональність, якою повинен володіти диван. Чи повинен він мати декоративні подушки, змінювати свій вигляд в залежності від ваших уподобань. Якщо ви хочете встановити у вітальні оригінальну модель, яка не буде стаціонарною, а легко змінює місце розташування, вам підійдуть модульні дивани. Окремі модулі не обов’язково закріплювати між собою. Коли вам набридне поточне розташування дивана, за допомогою коліщаток легко пересунути будь-яку секцію, оновлюючи інтер’єр.

Для забезпечення максимального комфорту під час експлуатації приділіть час на вибір матеріалу. Це можуть бути м’які та приємні на дотик тканини. Більш стильно та дорого виглядає шкіра, але вона не практична. Якщо в будинку є маленькі діти, то краще віддавати перевагу матеріалам, які легко піддаються чищенню та виконуються в темних тонах. Так найменші забруднення не будуть кидатися в очі.