Головна Суспільство Коли купувати зимову гуму?

Коли купувати зимову гуму?

Ще не зима, і навіть не осінь, але вже час задуматися про зимові шини. Для цього є декілька вагомих аргументів:

1. До «перевзуття» залишилось дуже мало часу

2. Влітку ціни на зимові шини дешевші на 10-20% ніж в сезон

3. Влітку постійно діють додаткові акції та знижки на зимоі покришки

4. Скоро зима, а добрий господар готує зимові шини влітку і вона не наступить несподівано

Коли купувати зимову гуму?

Питання, яке хвилює всіх економних водіїв: коли все-таки вигідніше купувати зимову гуму? Вважається, що шини, по аналогії з саньми, треба готувати влітку – з кінця березня по липень, не чекаючи похолодання пізньої осені. Сьогодні ми спробуємо з’ясувати – а чи є різниця для наших гаманців?

Виберіть найкращий час

Важко сперечатися з тим, що влітку зимова гума кама 505 дійсно дешевше: всі знають, що в теплу пору можна чекати розпродажів торішнього товару. Ви напевно знаєте, що не потрібно боятися купити прострочену гуму: шини можна використовувати 36 місяців з дня випуску. Як правило, популярні моделі є в наявності цілий рік, а влітку на них діють привабливі знижки, так що дешево купити зимові шини влітку не складе для вас ніяких труднощів. Тому запасайтесь шинами заздалегідь – якщо, ви не чекаєте, коли в магазини завезуть якусь високотехнологічну новинку цього року.

Хоч для багатьох власників авто, покупка зимової гуми в «несезон» може стати ще однією корисною звичкою, тут є і логічний мінус – вибір шин в цей час буде менше, ніж пізньої осені. У продажу будуть нерозпродані минулої зими залишки, так що якщо пощастить, ви купите саме той комплект, який шукали, причому з великою знижкою.

Купуйте онлайн

Не хочете їздити у всі магазини і авто ринки міста, витрачати час і бензин? Це зовсім не обов’язково: зручніше і швидше замовляти покришки онлайн на сайті https://tireshop.ua/shini/kama/505 Всього за кілька хвилин можна обрати перегляд пропозицій інтернет-магазинів і замовити гуму. У великих онлайн-ритейлерів запас товару на складі завжди в рази більше, ніж у звичайних магазинів, так що відповідні шини напевно знайдуться.

Не знайшли відповідного варіанту? Тоді нічого не поробиш – доведеться чекати поставок нових колекцій в магазини. Однак радимо не затягувати до заметів: в такому випадку оптимальний час для покупки зимової гуми – кінець вересня. В цей час асортимент магазинів вже оновлений до зими, однак попит ще не великий – багато водіїв згадують про те, що пора «перевзуватися», тільки з першим снігом. Хоча багатьом відомо, що взувати зимову гуму необхідно коли середньодобова температура встановлюється на рівні від + 5 ° С до + 7 ° С.