Головна Суспільство Де у воєнний час відремонтувати iPhone у Києві

Де у воєнний час відремонтувати iPhone у Києві

Будь-яка техніка, навіть зразок зручності та надійності має властивість ламатися. Та де її відремонтувати особливо під час війни є коли люди покинули свої звичні середовища проживання та потрапили до іншого міста, користувач який зіткнувся із питанням ремонту задає собі такі питання. Який спосіб обрати?

Незважаючи на неодноразові спроби Apple посилити скло на iPhone, тріщини та відверто розтрощене скло все ще є звичайною справою серед користувачів iPhone. Давайте будемо чесними, ми всі знаємо принаймні одну людину з iPhone, у якого відсутнє 85% скла дисплея, але тим чи іншим чином він використовує його щодня.

Хороша новина полягає в тому, що якщо екран вашого iPhone трісне або повністю розб’ється, є спосіб замінити його apple-lab.com.ua.

Apple Store

Сервісний цент Apple, мабуть, є найкращим місцем для звернення, якщо ви розбили екран свого iPhone або у вас сталася інша неприємність з телефоном. Зрештою, Apple створила iPhone, вона знатиме найкращі методи заміни зламаних компонентів.

Не дивно, що він не буде робити це з доброти свого серця, стягуючи зі споживачів чималі кошти за задоволення від заміни розбитого екрана. Це все ще стосується, навіть якщо ваш гарантійний період все ще триває, оскільки випадкове пошкодження не покривається стандартною 1-річною гарантією.

Однак для України такий спосіб не є доступний, оскільки офіційного сервісу Apple у нашій столиці досі нема.

Хоча найкраще було б відремонтувати ваш iPhone безпосередньо в Apple, давайте будемо чесними, ці ціни трохи зависокі для переважної більшості, та й для нашої країни цей сервіс не доступий.

Наступним пунктом є місцеві роздрібні торговці, з ремонтними майстернями телефонів, що з’являться в містах по всьому світу, і багато з них спеціалізуються на ремонті екранів iPhone.

Незалежні ремонтні майстерні

У Києві є незалежніх ремонтні майстерні https://apple-lab.com.ua/iphone/, які відремонтують ваш iPhone, і багато з них зроблять це за дуже хорошою ціною.

Існують також потенційні проблеми безпеки. Ваш iPhone, імовірно, є центром вашого життя, зберігаючи ваші тексти, електронні листи, фотографії та інші конфіденційні дані, і коли ви передаєте його, ви фактично передаєте свій цифровий центр.

Онлайн сервіс ремонту

Якщо ви не можете дістатися до майстерні самостійно, бо знаходитесь далеко від цивілізації, щоб відремонтувати свій iPhone, ви завжди можете надіслати його до онлайн-сервісу ремонту поштою. Однак такий спосіб ремонту має не аби які застереження, як-от той факт, що повернення телефону займе більше часу, також ви можете просто позбутися свого iPhone.