Головна Суспільство Вигідний онлайн шопінг у США – реальність

Вигідний онлайн шопінг у США – реальність

Ви досі купуєте американські бренди в магазинах і не впевнені в тому чи це не репліка за велику ціну, тоді вам на сайт https://usain.ua/ru/ebay/

Завдяки зручному сервісу ви отримаєте безліч переваг віртуального шопінгу в США:

1. Купуєте товар без переплат.

2. Вам доступні усі знижки які пропонують американські бренди.

3. Вигідні ціни на доставку в Україну.

4.Безкоштовна доставка ваших замовлень по Україні.

Що таке ebay?

Перш за все ebay привабливий, як місце вигідного шопінгу. Тут можна купити не просто дешево, а буквально за безцінь одяг і взуття відомих брендів, ноутбуки, смартфони, косметику і парфумерію, автозапчастини, а також мільйони інших товарів. Товари для дому, все для спорту і відпочинку. Свої товари пропонують, як приватні продавці, так і великі компанії. Деякі товари пропонуються безпосередньо виробниками, що мають на майданчику офіційні магазини – ebay store.

Чим ebay відрізняється від інтернет-магазинів?

Якщо спробувати бути лаконічним, то сформулювати відповідь на це питання можна однією фразою: «ebay, а точніше його бізнес-модель, робить для вас доступними товари, які ви з тих чи інших причин дозволити собі не можете».

Привабливість у тому, що тут ви крім звичного асортименту можете придбати товари, яких в традиційних інтернет-магазинах просто немає в силу самого формату «магазин». Ось наприклад: жіночі шкіряні туфлі Prada з цінником майже $ 500, які мабуть провели сезон на вітрині магазину. Нові та оригінальні. Але потрапляння прямих сонячних променів злегка змінило колір вироби. Що з ними зробити? Були відправлені одному з найвідоміших американських продавців одягу і взуття, який виставив цю пару на торги. У підсумку вони дісталися покупцеві на торгах за $ 36. Купівлею він залишився дуже задоволений. І таких прикладів безліч. Одягнутися і взутися на ebay за символічними цінами – виключно питання бажання.

 

На ebay продається велика кількість відновленої електроніки, стан якої визначається терміном «refurbished». Це звичайна для США практика, коли продані пристрої з тієї чи іншої причини повертаються виробнику, який проводить ретельну перевірку і при необхідності ремонт. Потім подібні товари, які, по суті, не відрізняються від нових, продаються з хорошою знижкою і гарантією. Особливим попитом на ebay користуються «refurbished» смартфони iPhone, планшети iPad та інша продукція Apple.