Головна Суспільство Букмекерська компанія Parimatch в рейтингах сайту Stavki.ua

Букмекерська компанія Parimatch в рейтингах сайту Stavki.ua

Міжнародний букмекерський холдинг Parimatch був заснований в Україні 1998 року, а його повний опис представляє сайт Stavki.ua. Працює букмекерська компанія за локальних та міжнародних ліцензій, пропонуючи свої послуги беттерам з різних країн. Офіційний сайт букмекерської контори запустився в 2000 році, а на сьогоднішній день аудиторія його клієнтів давно перейшла за позначку в мільйон. Надійність букмекерської контори обумовлена ліцензією, також захищені права та акаунти беттерів. Вище середніх коефіцієнти букмекерської контори, навіть на другорядні та передматчеві події. Діє мобільний варіант букмекерської контори, підтримуються місцеві валюти і немає затримок з виплатами.

Додаток та мобільна версія Parimatch

Популярність мобільного беттингу зростає, тому букмекерська компанія Паріматч Вхід пропонує робити через його портативну версію. Функціонал портативного варіанту не поступається основному сайту. Користувачі можуть проводити фінансові операції, розглядати статистику ставок і рахунку, укладати парі, дивитися прямі трансляції, консультуватися зі службою підтримки. Реєстраційний запис відразу можна створити через додаток або авторизуватися з уже наявними даними. Більш простий інтерфейс у портативної версії, в головному меню перераховані перелік спортивних заходів, розписані основні події. Відсутні рекламні банери, повна підтримка платіжних інструментів.

Лінії, ставки букмекерської контори Parimatch

Орієнтована букмекерська контора на топові події, має відмінний розпис у передматчевому форматі на більшість турнірів, спортивних подій. У спеціальному лайв календарі анонсуються ставки на екзотичні матчі. На рівні 1,9 на ймовірні результати пропонує букмекерська компанія коефіцієнти для прогнозів. На матчі спортивних ліг, футбольних чемпіонатів топового рівня маржа знижується, як і на Лігу чемпіонів. На перший депозит букмекерська контора дарує процентні бонуси, також включені в бонусний розклад сезонні та святкові акції. Трансляції спортивних подій проводяться на сайті казино, де на сторінках таких матчів присутні спеціальні позначки.