Головна Суспільство Андрію Тайджинову з батальйону “Збруч” потрібна допомога

Андрію Тайджинову з батальйону “Збруч” потрібна допомога

thumb_65329_news_m23 річний боєць тернопільського батальйону «Збруч» Андрій Тайжанов потребує допомоги. Під час пожежі в місці розположення в Херсонській області він сильно обгорів і на даний час проходить лікування в опіковому центрі Херсонської обласної лікарні.

– Зараз наш захисник знаходиться в реанімації опікового відділення Херсонської обласної лікарні в тяжкому стані. У нього – зовнішні термічні опіки, а також опіки внутрішніх дихальних шляхів, – розповідає товариш Андрія Олександр Берестовський. –  У нього забинтовані руки та тіло, так що він навіть не міг тримати мобільний у руках, коли ми з ним розмовляли. Тож телефон тримала медсестра…, пише 20 хвилин

Андрій чекає операції з пересадки шкіри. Його друзі та рідні сподіваються, що хлопець швидко одужає. Проте на його лікування потрібно багато грошей, тож близькі просять усіх небайдужих допомогти Андрієві фінансово.

– Давайте врятуємо життя молодого хлопця разом. Це – найменше, чим ми можемо йому віддячити, за ці всі дні, що він нас захищав! – закликає Олександр.

Андрій Тайжанов був мобілізований у квітні 2014 року,  до того він три роки служив за контрактом. В липні минулого року він разом з іншими бійцями з Тернопільщини поїхав на Херсонщину, де у складі батальйону “Збруч” охороняв кордони України з Кримом.

Реквізити для допомоги:

4149 4378 0830 7290 (ПриватБанк)
Тайжанова Тетяна Петрівна (мама)