Головна Суспільство Як Parimatch став букмекером №1 для ставок на футбол в Україні

Як Parimatch став букмекером №1 для ставок на футбол в Україні

Такі оператори, як Parimatch роблять все можливе, щоб надати клієнтам максимум цікавих переваг. Компанія заснована у Києві понад чверть століття тому, встигнувши за час існування трансформуватися у міжнародний холдинг. На рахунку її досягнень кросплатформовий технологічний сайт, власний благодійний фонд, проєкт відповідальної гри Responsible Gambling, а також десятки інших спортивних та соціальних ініціатив.

Попри такий захоплюючий бекграунд, фанатам оператор Паріматч насамперед полюбився за можливість робити ставки на футбол Україна комфортно і на вигідних умовах. Що під цим мається на увазі — розповідаємо далі.

Надійність

В Україні беттинг-компанія Паріматч узаконена регулятором КРАІЛ, офіційно ставши першим букмекером, який отримав державну ліцензію у березні 2021 року. Отже, клієнтам платформи гарантовано безпеку, надійний захист коштів та недоторканність особистих конфіденційних даних.

ТОП майданчик для ставок на футбол

Серед різних онлайн-спортбуків Parimatch — лідер індустрії за кількістю продуктів, функціональних та розважальних сервісів. Вочевидь, такий статус вигідно позначився на лінії футболу, яка тут є однією з найбільших. Крім того, поціновувачам цього виду спорту доступні й інші переваги ресурсу:

  • високі коефіцієнти;
  • адекватна маржа 5-6%;
  • щедрі бонуси;
  • безкоштовні трансляції матчів;
  • детальна статистика команд;
  • розклад змагань;
  • прогнози на футбол від професіоналів.

На порталі ви знайдете найпопулярніші ліги, футбольні турніри та чемпіонати. Очікуйте побачити варіанти ставок на АПЛ, Бундеслігу, Серію А, УПЛ, Лігу чемпіонів, Прімеру, Ла Лігу, Кубок ФІФА і т.д. Якщо цінуєте екзотичніші ринки, приємно здивуєтеся, адже їм відведено не менше уваги, ніж рейтинговим першостям.

Зручність платежів

Паріматч — це букмекерський бренд, який відрізняється варіабельними способами проведення транзакцій, миттєвим зарахуванням та безперешкодним виведенням грошей. Нумо подивимося, які фінансові інструменти доступні клієнтам Parimatch:

  1. Банківські картки.
  2. Електронні гаманці.
  3. Термінали самообслуговування.
  4. Криптовалютні шлюзи.
  5. Бот в Телеграм.

Українські гравці мають можливість відкрити рахунок у гривнях, що позбавляє незручностей та додаткових витрат, пов’язаних з конвертацією валюти. Заявки на виведення коштів обробляються не довше п’ятнадцяти хвилин, а встановлені ліміти дозволяють оперувати досить значними сумами, як за день, так і місяць.