Головна Суспільство Як обрати чохол для iPhone 13 

Як обрати чохол для iPhone 13 

Чохол для iPhone 13 – це захисний аксесуар від впливу зовнішнього середовища для мобільного девайсу. Він допомагає зберегти оригінальний вигляд айфона та максимально збільшити корисний термін його використання. 

Широкий асортимент на чохли на Айфон 13 надає телефону індивідуальності, персоніфікації та урізноманітнює його зовнішній вигляд. Кольорова палітра та вишуканий дизайн аксесуарів не залишають байдужим кожного користувача.  

Критерії підбирання чохлів для iPhone 13

Основні параметри та особливості чохлів для айфона від яких рекомендується відштовхуватися при підбиранні:

  • Захист та міцність чохла. Головною функцією чохла вважається його здатність захищати пристрій від механічних пошкоджень. Пошкодження виникають під час падіння на тверду поверхню або в воду, тертя під час користування або перенесення, використання на вулиці, природі або транспорті. Для захисту від впливу зовнішнього оточення використовують водонепроникні, пилостійкі та ударостійкі.
  • Матеріал виготовлення. Чохли виготовляють з силікону, натуральної шкіри, металу та дерева. Шкіряні чохли вважаються довговічним та стильним кейсом, вони зазвичай мають додаткові відділення для зберігання грошей та пластикових карток. Силіконові — володіють гарним захистом від пошкоджень та не вислизають з рук, мають приємні тактильні відчуття та велику різноманітність кольорів, але вони швидко зношуються. Металеві – це стійкі та міцні чохли, але вони мають важку вагу. Дерев’яні чохли володіють гарною стійкістю та оригінальністю, але погано переносять підвищену вологість.
  • Вид. Чохли для Айфона 13 мають широкий асортимент вибору. Чохол-книжка – надійно тримає телефон з усіх сторін та є гарним захистом. Чохол-накладка – найпопулярніший варіант серед чохлів, так як залишає екран вільним до доступу та надійно прилягає до задньої стінки смартфона. Чохол-бампер – надійно захищає гаджет по боках, але вразливими залишаються передня та задня стінки.
  • Дизайн. Чохли для Айфонів мають безліч різноманітних принтів, кольорів та відтінків.
  • Якість виробу.  Міцний матеріал виготовлення, рівні шви, стики, розрізи та підгін по розміру забезпечує чохол довговічністю та надійністю.

Відповідність таким характеристикам забезпечить телефон надійним захистом та збереже функціональність на високому рівні.

Сумісність чохла з Айфоном 13

Обов’язковою умовою при використанні чохла є його 100% сумісність з телефоном. Кожний виріз повинен співпадати з роз’ємами для камери, заряду та динамікам. Чохол обов’язково повинен щільно прилягати до всіх стінок пристрою, неприпустимі навіть незначні пересування. Також слід пам’ятати, що різні серії моделей майже не підходять один до одного, але варто зазначити, що дизайн iPhone 13 збігається з серією iPhone 14.