Головна Суспільство Як обрати стіл для покеру

Як обрати стіл для покеру

Що стосується аксесуарів для покеру, то покерний стіл, на якому можна грати вдома, є обов’язковим для будь-якого любителя покеру. 
Вибираючи покерний стіл для домашнього покеру https://gamebridge.ua/stoly_igrovye/ чи ігрової кімнати, у вас є 4 основні варіанти при різних цінових категоріях.

Килимки для покеру


Ідеально підходить для спонтанної гри серед близьких друзів, особливо там, де покер є другорядною частиною розваги. 

Складні стільниці


Складні столи для покеру – чудовий варіант, якщо ви серйозно ставитеся до покеру, але з обмеженим бюджетом. Вони все ще виглядають приголомшливо і стають поверх будь-якого столу, їдальні чи іншого. Якщо ви коли-небудь грали в паб-покер, це те, що вони майже завжди використовують повсюдно. 

Складані столи для покеру


Якщо у вас є або спеціальний простір для покеру, або просто кімната у вашому домі, розкладні столи для покеру з ніжками є найпопулярнішим варіантом для господарів домашніх ігор. Ці столи зручно засунути в гараж, і їх можна дуже швидко винести та встановити. 


Постійні професійні столи для покеру


Для серйозних гравців, які хочуть облаштувати повнорозмірний покерний зал у своєму будинку, найкращий вибір постійних покерних столів високого класу. Перегляньте цей стіл для покеру з масиву дерева (натисніть, щоб переглянути на Amazon), він поставляється з крутим дилерським пунктом. 


Фетр для покерного столу


Хоча дизайн столу є найважливішим фактором при виборі правильного столу для покеру, тип повсті, який покриває поверхню, також слід враховувати. В основному, є два переважні варіанти для фетру для покерного столу, стандартного фетру та швидкого полотна.

Стандартний фетр (з мікро замші або оксамиту)


Це стандартний варіант на переважній більшості покерних столів, особливо на нижньому кінці цінового спектра. Поверхня має шорсткість, і іноді важко змусити карти ковзати туди, куди ви хочете, під час роздачі. Це найдешевша поверхня, і вона повинна бути прекрасною для переважної більшості гравців. Однак деяким людям подобається невелике оновлення до більш “професійної” поверхні.


Швидка тканина (Зазвичай виготовлена ​​з поліестеру)

Вибагливі гравці та багато професійних гравців у покер вважають за краще, щоб їхня ігрова поверхня була трохи швидшою, ніж може почувати стандартний фетр. Введіть швидкісне полотно. Виготовлений з дуже гладкого типу поліестеру, вам не складе труднощів змусити картки ковзати з одного кінця столу на інший під час роздачі. Насправді гравці, які не звикли до поверхні, можуть скаржитися на те, що карти занадто сильно ковзають зі столу. Більшість покерних столів не постачаються в стандартній комплектації зі швидкісним одягом, як правило, це модернізація, яку пропонують деякі компанії, якщо ви хочете заплатити за цю опцію.