Головна Суспільство Як вивести криптовалюту на картку

Як вивести криптовалюту на картку

Криптовалюта визнана одним з найбільш популярних засобів платежу та інструментів отримання прибутку на фінансовому ринку. Існує кілька способів заробітку криптомонет. Це традиційний трейдинг коїнов і майнінг. Коіни заробляють також, виконуючи певну роботу. Крипта міцно увійшла в наше життя. Ця діяльність перестала бути для обраних. Все більше людей цікавляться варіантами заробітку монет, а також як виводити криптовалюту в реальні гроші?

Існує три основних способи виведення криптоактивів:

  • Вивід криптовалют на карту;
  • На електронний гаманець;
  • Обмін на готівку;

Інтернет-обмінники дозволяють вивести криптовалюту на банківську карту. Серед банків, які здійснюють такі операції, можна виділити «Приватбанк» та «Монобанк». Перевагою виведення коштів на карту є можливість їх перевести в готівку в банкоматі обраного банку. За зняття готівки може стягуватися додаткова комісія.

Вивести кошти на карту можна і за допомогою сервісу Cashout.biz. Алгоритм роботи сайту аналогічний інтернет-обміннику. Клієнт зв’язується з менеджерами сайту і робить замовлення на готівку, яку можна отримати в офісі компанії. Актуально для клієнтів які хочуть вивести велику суму коштів.
Інший спосіб обміну, це обмін криптовалюти та доставка готівки кур’єром, однак такий спосіб доступний лише для клієнтів які виводять суму не меншу еквівалентну 1000 доларів.
Ну і автоматичний обмін криптовалюти Обмен Bitcoin на карту онлайн та виведення грошей на картки VISA і MasterCard. Середній час виконання транзакції – 60 хвилин. На сайті також є онлайн калькулятор, який чітко розраховує яку сіму можна вивести, а також обчислює комісію та відсотки.

Криптовалюта стає універсальним засобом платежів. І її сьогодні можна обміняти на звичайні гроші. Цифрові монети виводяться на електронний гаманець або банківську карту. Який спосіб вибрати, залежить виключно від потреб користувача.

Найбільш зручним і безпечним способом залишається висновок з біржі. Зручний інтерфейс та технічна підтримка можуть стати вирішальним фактором при виборі посередника в даному випадку.

Виведення коштів за допомогою обмінників має свої переваги. Агрегатори дозволяють вибрати найбільш вигідний курс обміну і відповідну платіжну систему.

Сфера криптовалют сьогодні активно розвивається, розширюється і список можливостей для обміну цифрових валют. Тому не обмежуйтеся лише одним способом. Критерій тут очевидний – обмін повинен проходити безпечно і за вигідним курсом.