Головна Суспільство Як вибрати сучасні шафи-купе

Як вибрати сучасні шафи-купе

Інтер’єр сучасної квартири чи будинку неможливо уявити без шафи-купе — місця для зберігання одягу, взуття, різних дрібничок. Цей різновид меблів сподобався багатьом завдяки своїй функціональності і компактності. Справді, він займає невелику площу, але у ньому розміщують усе необхідне. Пропонуємо кілька корисних порад, як вибрати і де вигідно придбати цю необхідну річ.

Особливості конструкції

Для того щоб користуватися шафою було зручно, потрібно підібрати таку модель, яка найбільш відповідає всім побажанням. Кількість дверей позначають маркуванням 2Д, 3Д, 4Д, 5Д, 6Д і т.д. Їх обирають, зважаючи на потрібні габарити. Стандартна ширина шафи купе — 60 см (зі штангою), але якщо розміри приміщення не дозволяють розмістити такі меблі, то доступні вироби 45 см завширшки (такі моделі комплектуються газліфтом).

Якщо потрібні моделі більш короткі чи довгі  (до 4,8 м), то в каталогах інтернет-магазинів можна знайти варіанти з однією чи з чотирма-шістьма дверима.

Сучасний дизайн

Шафа має бути не тільки зручною, але й гарно виглядати. Це залежить від матеріалів виготовлення і оформлення фасадів. Такі меблі зазвичай роблять із ДСП чи МДФ. Перший варіант екологічно чистий, не випаровує шкідливих компонентів, другий — має ще кращі показники і більш ефектний зовнішній вигляд.

За допомогою фасадів прикрашають приміщення, обравши дзеркальні двері з малюнком чи без нього для візуального збільшення простору, варіанти з фотодруком будь-якого яскравого зображення, з художнім розписом та інші. Головне, щоб обраний тип оздоблення був у єдиному стилі з усім приміщенням. Для спальної кімнати чи передпокою радять обирати дзеркальні фасади, а в дитячу кімнату — варіанти із дверима з плити МДФ, оскільки маленькі діти можуть розбити скло.

Внутрішнє наповнення

Комфортність користування меблями залежить від того, як розплановано внутрішній простір шафи-купе. З цим варто визначитися перед замовленням товару. Як правило, у більшості моделей є:

  • відділення для верхнього одягу, суконь, брюк, обладнані штангами або іншими кріпленнями;
  • полиці різного розміру, розташовані посередині, зверху і знизу від основного відділення;
  • висувні шухляди для білизни та інших дрібничок, які доповнюють роздільниками;
  • полички для взуття.

В залежності від довжини шафи обирають кількість відділень, розташування полиць тощо.

Де можна придбати

Великий асортимент шаф різного розміру, стилю, дизайну має інтернет-магазин меблів «Дубок». Замовляти товар на цьому сайті дуже зручно, тому що можна скористатися розгалуженим каталогом зі зручною системою фільтрів. Магазин співпрацює з багатьма виробниками, службами доставки і пропонує своїм клієнтам такі переваги:

  • безкоштовну доставку товару на суму понад 5 тис. грн.;
  • вигідні умови кредитування (0,01% на 3–6 місяців);
  • різноманітні акції, знижки;
  • зручні форми оплати;
  • гарантію на придбану продукцію терміном 12 місяців.

Ці компанія самостійно пакує усі меблі спеціальним способом, тому покупець може бути впевнений, що отримає товар без ушкоджень під час транспортування.

Шафи-купе від інтернет магазину «Дубок» — це стильна і вигідна покупка.