Головна Суспільство ЯК ВИБРАТИ ПОЛУТОРНІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОМ У ПРИВАТНИЙ БУДИНОК: ПОРАДИ ЕКСПЕРТІВ ЄВРОПЕЙСЬКОГО...

ЯК ВИБРАТИ ПОЛУТОРНІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОМ У ПРИВАТНИЙ БУДИНОК: ПОРАДИ ЕКСПЕРТІВ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗАВОДУ-ВИРОБНИКА WISNIOWSKI ТА СПЕЦІАЛІСТІВ «БРАМА МАРКЕТ ЛЬВІВ»

Вхідні групи використовуються у різних сферах, що значно розширює ринок пропозицій. Але для кожного варіанту застосування (крамниця, офіс, власний будинок) створюються окремі рішення. Наприклад, на вході житлового приміщення найчастіше встановлюють дизайнерські двері з алюмінію зі склом. Зазвичай вони також оснащені терморозривом, який стає надійним бар’єром між двома кліматами: зовнішнім та внутрішнім. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» вирішили розібратися у тому, як обирати вхідну групу для приватного будинку та недорого перекривати нестандартні отвори. Це важливо у тому випадку, коли бюджет обмежений, а полуторні конструкції виконуються лише на замовлення.

НА ЩО ЗВЕРТАТИ УВАГУ ПІД ЧАС ПОШУКУ ДВЕРЕЙ ВХІДНИХ У ПРИВАТНИЙ БУДИНОК?

Головне призначення зовнішньої конструкції – підвищення безпеки житлового простору. Тому вуличні двері з алюмінію в будинок мають бути оснащеними всіма засобами захисту, зокрема, надійною системою замикання. Необхідними складовими є також термо- та звукоізоляція. Вони дозволяють створити комфортні умови у приміщенні, оберігаючи його від холоду та шуму. Також варто оснастити стулку вічком з широким оглядом, а також системою відеоспостереження. Є електричні моделі, які можуть записувати зображення та зберігати його у пам’яті пристрою. Для приватних будинків також значну роль грає зовнішній дизайн. Металеві дизайнерські вхідні двері часто оформлюються склом та декоративними накладками, особливості яких обирає сам замовник. Таким чином, можна створювати власну модель, що буде гармонійно поєднуватися із загальним архітектурним стилем. Останнім важливим фактором вибору є індивідуальний бюджет.

КОЛИ ВАРТО ОБРАТИ ПОЛУТОРНІ ВХІДНІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОМ?

Не завжди отвір для встановлення зовнішньої системи має стандартні розміри. У деяких випадках доводиться замовляти вхідну групу з унікальними параметрами, наприклад, полуторні моделі. Зазвичай вони створюються з двома стулками: основною та додатковою, що може не використовуватися більшість часу. Такі конструкції виглядають пропорційно та гармонійно, можуть оформлюватися відповідно до побажань замовника. Але варто розуміти, що полуторні енергозберігаючі вхідні двері – це нестандартні рішення, які потребують додаткових витрат на виробництво. Вони коштуватимуть на порядок вище за традиційні зовнішні системи.

Наприклад, бренд Wisniowski виготовляє нестандартні рішення: https://brama-market.lviv.ua/products/category/dveri, але може запропонувати й більш бюджетний варіант – встановлення фрамуги. Крім того, завод надає клієнтам можливість визначати характеристики конструкції самостійно. Це стосується як зовнішнього вигляду, так й функціональності.

ЧОМУ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ВСТАНОВИТИ ВХІДНІ ДВЕРІ З ФРАМУГОЮ?

Оскільки не усі замовники готові переплачувати за виготовлення вуличної конструкції з нестандартними параметрами, європейські виробники пропонують перекриття отвору за допомогою системи з традиційними розмірами та додаткового елементу. Це фрамуга, що може встановлюватися з одного або двох боків чи зверху над стулкою. Вона може бути різної форми, зі склінням або глухою. Конструкційний елемент підвищує не лише функціональність зовнішньої системи, але й її декоративність. Скляна фрамуга дозволяє отримати у приміщенні більше природного освітлення. Проблемою є те, що не усі бренди замаються виготовленням цього елементу. Тим не менш, польський завод Wisniowski надає таку можливість. До того ж, усі особливості майбутнього виробу визначаються індивідуально. Це стосується виду скла, кольорового оформлення, параметрів.

ДЕ ЗАМОВИТИ ДВЕРІ ВХІДНІ УТЕПЛЕНІ ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ У ЛЬВОВІ?

Більшість зовнішніх систем створюється за окремо підготовленими проектами, які розробляються разом з клієнтами. Вказуються усі особливості: розміри, декоративне оформлення, додаткові опції та інші характеристики. «БРАМА МАРКЕТ Львів» пропонує виготовлення надійних дизайнерських дверей з однією чи двома стулками або скляними фрамугами. Вартість конструкції розраховується персонально. Отримати знижку можна у шоу-румі на вул. Городоцька, 286 Б під час оформлення покупки. За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 0671121869, 0503562114. Також компанія надає послугу професійного монтажу. У асортименті клієнти знайдуть ще й різноманітні в’їзні системи, металеві огорожі та комплексні рішення.