Головна Суспільство Який сервіс обрати для обслуговування Mercedes

Який сервіс обрати для обслуговування Mercedes

Інвестиції у ваш автомобіль Mercedes виходять далеко за межі виставкового залу.

Коли загоряється контрольна лампа на панелі приладів і настав час обслуговувати або ремонтувати автомобіль, важливо завжди повертатися до нашого сервісного відділу ‘Ультра Сервіс’. Тут ви можете бути впевнені, що над вашим автомобілем працює кваліфікований, навчений на заводі та досвідчений технік. Це разом із тим, що СТО використовує лише оригінальні запчастини та рекомендовані рідини Mercedes-Benz, допоможе гарантувати, що ваш автомобіль довгі роки насолоджуватиметься водінням.

Mercedes-Benz Service A рекомендовано після 15 000 км або 1 року — залежно від того, що настане раніше. Під час Сервісу А сервісний центр Mercedes в Харкові виконає такі ремонтні та технічні роботи вашого автомобіля:

  • Заміна синтетичної моторної оливи
  • Заміна масляного фільтра
  • Усі перевірки та коригування рівня рідини залежать від рекомендованих заводом інтервалів обслуговування для року та моделі вашого автомобіля
  • Перевірка та корекція накачування шин
  • Перевірка компонентів гальм
  • Скинути лічильник обслуговування

Усі вимоги до обслуговування для вашого модельного року та моделі виконають згідно з відповідним описом обслуговування для систем технічного обслуговування Mercedes-Benz у

Скільки коштує обслуговування Mercedes-Benz A?

Вартість обслуговування Mercedes-Benz A залежить від моделі вашого авто та року випуску автомобіля. Ви можете дізнатися приблизну вартість робіт завітавши на сайт https://www.ultraservice.com.ua/mercedes-benz/ та скористатися таблицями або зв’язатися із СТО за номерами телефонів які є там зазначені.

Чому варто покладатися на СТО ‘Ультра Сервіс’ для Mercedes-Benz Service ?

У сервісному центрі Mercedes-Benz у Харкові працюють сертифіковані та навчені фахівці, які працюють під брендом Mercedes-Benz — цього не можна сказати про незалежні магазини та сторонні мережі. Зверніть увагу на наступні переваги обслуговування на ‘Ультра Сервіс’:

Команда ‘Ультра Сервіс’ використовує свої глибокі знання про автомобілі Mercedes-Benz для швидкої діагностики та вирішення проблем.

А також використовує оригінальні запчастини Mercedes-Benz під час обслуговування Mercedes-Benz Service A, Service B та всіх інших ремонтів.

Послуга A проти служби B: чим вони відрізняються?

Mercedes-Benz Service B пропонується після 30 000 кілометрів або через 2 роки — залежно від того, що настане раніше. Сервісні завдання для Сервісів A та B подібні, але Сервіс B включає заміну гальмівної рідини та заміну повітряного фільтра салону. Крім того, деякі моделі, як-от моделі CLA та GLA AMG®, отримують заміну повітряного фільтра двигуна.