Головна Суспільство Яке житло шукають родини з дітьми?

Яке житло шукають родини з дітьми?

Для великих родин при виборі власного житла важливим критерієм є комфорт всіх членів сім’ї, особливо для малюків. Разом із Юрієм Ковальчуком, директором будівельної компанії “МАКБУД, генеральним підрядником ЖК “Щастя”, ми розібралися, на що варто звертати увагу при виборі Житлового комплексу.

Юрію, розкажіть, на що потрібно звертати увагу в першу чергу? 

Одним із важливих етапів при виборі житла для родини із дітьми є доскональне вивчення інфраструктури району. Дитячі садочки, школи, центри розвитку дитини – все це має бути розташовано поруч з домом, щоб не витрачати багато часу на добирання. Також, бажано, щоб у дворі були майданчики для розваг та спорту.  

Так, наприклад, на території ЖК «Щастя» заплановано сучасну ігрову зону для дітей, центр розвитку дитини та спортивний комплекс з басейном. І все це буде розташовано на величезній території комплексу, в рамках єдиної пішохідної зони. Не варто забувати, що прогулянки з дитячими візками можуть викликати багато труднощів, тому зручно, коли вхідна група в будинку облаштована спеціальним пандусом,  а на першому поверсі передбачено окремі приміщення (колясочна та велосипедна). Саме такі вигоди є в нашому житловому комплексі . 

 

А що скажете про квартири? Яке планування обрати? 

Якщо ви вже переконалися в гарному розташуванні дому, то наступним кроком є вибір оптимального планування житла. Однозначно для великої сім’ї не підійде скромна однокімнатна квартира. Якщо є можливість, то краще обирайте двох- або трьох кімнатні апартаменти. Вони дозволять мати особистий простір, як батькам, так і дітям.  У ЖК “Щастя” є великий вибір просторих квартир із різним плануванням. Актуальні пропозиції можна дізнатися у відділі продажу за телефоном: +38 (096) 191 31 51

В сучасних реаліях важливу роль відіграє і безпека. На що необхідно звернути увагу? 

Подбайте про своїх дітей, обравши квартиру у спокійному районі, а  не на «першій лінії вулиці». Це забезпечить безпеку для малюків від шаленого ритму міста. До того ж слід звернути увагу на такий фактор, як безпека в домі і під’їзді. У нашому житловому комплексі запроектована ідея «подвір’я без машин» та система  відеоспостереження. Розміщення авто відбуватиметься лише в підземному паркінгу.

      Ще однією з зон небезпеки є ігрові майданчики для дітей , але й про це подбали архітектори ЖК «Щастя» , облаштувавши їх спеціальним гумовим покриттям , яке захищає дітей від отримання травм при падінні. Ігрові зони будуть передбачені для різної вікової категорії дітей , від найменших до великих.

Чи погоджуєтесь, що окрім вдалого планування квартири та прибудинкової інфраструктури, важливу роль відіграє природнє оточення?

Неможливо не погодитись, якщо біля будинку є ліс, парк чи озеро – це чудово, особливо для молодих мам, коли можна годинами гуляти з коляскою. Добре це і для сімей з більш дорослими дітьми, коли є можливість всією родиною займатися спортом на свіжому повітрі.

Житловий комплекс «Щастя» знаходиться в екологічно чистій зоні. Поблизу розташований «Савич-Парк», одне з «най спортивніших» місць для відпочинку в Тернополі. Тут можна влітку насолодитися природою, а взимку подолати гірськолижну трасу.  Поруч з комплексом міська влада запланувала облаштувати новий міський парк. Сподіваємось їх бажання скоро втілиться в життя.

Джерело: https://telegraf.design/news/u-ternopoli-vidbuvsya-konkurs-na-najkrashhyj-eskiznyj-proyekt-novogo-miskogo-parku/

Ви поділяєте думку, що дім не обмежується лише квартирою, це і будинок, і гарні взаємовідносини із сусідами? 

Приємно жити в місці,  де сусід зустрічає із посмішкою та побажанням “гарного дня”, а коли від’їжджаєш у відпустку, то не турбуєшся, що квіти зів’януть , а домашнього улюбленця немає кому нагодувати. Дружнє сусідство сприяє встановленню відносин між батьками і дітьми. 

Ми створюємо атмосферу доброзичливості у ЖК “Щастя”. Та хочемо створити ком’юніті не просто співмешканців, а гарних знайомих. 

 

 

ЖК “Щастя” – ідеальне місце для родини 

  • на території житлового комплексу планується центр розвитку дитини, дитячі майданчики, спорткомплекс з басейном, велосипедні доріжки та баскетбольна площадка 
  • двори із ландшафтним дизайном, дитячі майданчики із різноманітними розвагами та зони відпочинку для всіх членів родини 
  • мальовничий парк за декілька хвилин від комплексу 
  • торговий центр, магазини, центр міста – дозвілля біля вас 

 

Детальніше про актуальні пропозиції ЖК “Щастя” можна дізнатися у відділі продажу. За телефоном +38 (096) 191 31 51, або ж приїхати особисто – м. Тернопіль, вул.Острозького, 47а