Головна Суспільство Що потрібно знати щоб вибрати слуховий апарт

Що потрібно знати щоб вибрати слуховий апарт

При купівлі слухового апарату важливо підібрати модель, яка вирішить проблему, зробить життя людини, яка слабо чує, більш комфортною. При виборі необхідно враховувати безліч факторів, технічних особливостей та характеристик. Тому важливе питання краще вирішувати разом із лікарем після проведення діагностики слуху.


Основні фактори, на які слід звернути увагу при виборі слухового апарату

Виготовленням високотехнологічних апаратів для слухопротезування займаються різноманітні бренди зі світовим ім’ям.

Види слухових апаратів:

  • завушні (BTE – Behind-The-Ear)
  • внутрішньовушні (ITE – In-The-Ear)
  • внутрішньоканальні (CIC – Completely-In-Canal)
  • кишенькові

Зважаючи на високі ціни на слухові апарати, перед вибором необхідно звернути увагу на кілька основних моментів:

Компетентність лікаря-консультанта. Найкраще користуватися послугами спеціаліста, який проходив стажування безпосередньо у виробник widex .

Можливість попередньої діагностики слуху на сучасному устаткуванні. Це допоможе лікарю визначити рівень зниження слуху, щоб правильно підібрати модель слухового апарату з потрібними технічними характеристиками.

Надання якісного налаштування пристрою при покупці, що дозволить оцінити технічні особливості та комфорт.

Можливість періодичного обслуговування вже придбаного слухового апарату, регулярна діагностика слуху та повторні налаштування.

При виборі слухового апарату необхідно враховувати, за яких умов використовуватиметься модель: тиха квартира, шумне приміщення, вулиця, офіс або зал для лекцій. Це важливо для вибору виду мікрофонів, системи подавлення шуму, типорозміру елемента живлення, індивідуальних налаштувань.

Фахівці центрів корекції слуху «Реотон» з увагою підходять до кожного клієнта, пропонують допомогу при виборі та налаштуванні. Багато послуг здійснюються на безоплатній основі, дозволяючи придбати слуховий апарат без націнок.

Серед переваг центру:

  • величезний вибір моделей будь-який бюджет;
  • найкраще обладнання для діагностики;
  • безкоштовне налаштування та навчання з експлуатації.

Дізнайтеся більше про слухові апарати тому що, однозначно відповісти на питання про те, який слуховий апарат вибрати, не можна. Все залежить від ваших індивідуальних особливостей та способу життя. Тому вибирати слуховий апарат потрібно ретельно та обдумано. Обов’язково відвідайте спеціаліста, який встановить ступінь вашої приглухуватості і допоможе визначитися з вибором хорошого апарату, що підходить саме вам. Якісно виконане слухопротезування поверне вам можливість повноцінно насолоджуватися життям.