Головна Суспільство Чому офісних працівників слід пригощати кавою

Чому офісних працівників слід пригощати кавою

Кава це не просто частина ранкової рутини країни, це обов’язковий прийом їжі та вечеря. Це соціально – ви зустрічаєте друзів, колег та клієнтів за кавою, ви купуєте комусь каву, щоб сказати дякую або вибачитись. Культура кави стала величезною частиною нашої культури.

Для нас не є несподіванкою, що роботодавці можуть покращити продуктивність роботи і рівень щастя персоналу, а також якість роботи, просто пропонуючи в офісі якісну каву https://coffice.ua/blog/

Як кава може принести користь персоналу

Кава є хорошим джерелом антиоксидантів, що борються із захворюваннями. Доведено, що це покращує загальний стан здоров’я тих, хто регулярно п’є каву. Недавнє дослідження NHS показало, що люди, які п’ють більше кави, як правило, рідше хворіють на низку захворювань, і що люди, які випивали кілька чашок на день, навіть жили довше. Також доведено, що кава корисна для печінки і може зменшити ризик захворювань печінки на 70%.

Здоровий колектив дуже корисний для вашого бізнесу. Це означає, що менше днів хвороби або швидше відновлення після неї, вища ефективність роботи працівників, а це означає, що ви можете зменшити такі витрати, як оплата лікарняних.

Звичайно, ми не стверджуємо, що ваш персонал ніколи не захворіє, якщо вип’є кави, але все, що, як було доведено, покращує здоров’я.

Поліпшення психічного здоров’я

Кава може позитивно вплинути не лише на фізичне самопочуття. Кава виділяє дофамін, гормон, який змушує нас відчувати себе щасливими. Кава швидко покращує настрій, коли у нас складний день. Також було доведено, що це допомагає зменшити рівень тривожності.

Збільшення продуктивності праці

Ми всі знаємо, що кофеїн нас будить. Чашка кави в офісі coffice.ua означає, що ваші співробітники почуватимуться більш пильними та енергійними, що може підвищити продуктивність праці. Кілька досліджень дійшли висновку, що кофеїн у помірних кількостях також збільшує тривалість уваги. Було навіть досліджено, що він покращує пам’ять до 24 годин. Отже, якщо ваші співробітники п’ють каву, дізнавшись щось, швидше за все, вони наступного дня це чітко запам’ятають.

Як скористатися перевагами кавоварки в офісі

Зрозуміло, що якщо ви пропонуєте смачну каву у вашому офісі це має багато переваг для ваших співробітників, то які подальші кроки для отримання кави для вашого власного робочого місця? Coffice допоможе вам тішити своїх співробітників та клієнтів якісною смачною кавою звареною в найсучасніших кавових апаратах .