Головна Суспільство Футболки для дівчататок: тренди 2023 року

Футболки для дівчататок: тренди 2023 року

Футболки, є найзручнішим одягом для повсякденного носіння. Футболка — це справді вічнозелений одяг, без якого неможливо уявити життя справжньої модниці.

Сучасні футболки для дівчаток мають безліч фасонів та принтів, їх можна носити просто до шортів, джинсів чи спідниць, поєднувати з діловим одягом, з пальто або джинсовою курткою.

Ось різні типи футболок для дівчат

  1. Футболки з коміром
  2. Дівчачі короткі футболки з вузлом
  3. Футболки-бойфренди
  4. Футболки з круглим вирізом
  5. Футболки з принтами для фанкового образу
  6. Смугасті футболки
  7. Графічні футболки для повсякденного носіння
  8. Футболки оверсайз

1. Футболки з коміром

Дівчата люблять носити футболку з коміром щодня. Вони доступні у різних принтах і кольорах. Поєднуйте білу футболку з коміром і джинси для невимушеного відпочинку. Ці футболки також гарно поєднуються з шкільною формою.

2. Дівчачі короткі футболки з вузлом

Хоча коротка футболка є чи не наймоднішим одягом серед дівчат. Вузлова коротка футболка виглядає стильно в літні дні. Її можна поєднувати з джинсами, спідницями або джеггінсами. Одягніть прості тапочки або кросівки, як вам зручно.

3. Футболки-бойфренди

Зараз у тренді футболка-бойфренд для дівчат. Є багато способів стилізувати футболку великого розміру. Вона доступна у багатьох кольорах і принтах. Ідеальний вибір для повсякденного використання, оскільки надає вільного та комфортного вигляду.

4. Футболки з круглим вирізом

Жіноча футболка з круглим вирізом створює комфортний образ. Він буває різних кольорів і візерунків. Футболка з принтом або проста, ви можете носити її відповідно до свого стилю. Футболки можна поєднувати з джинсами або шортами для повсякденного носіння.

5. Футболки з принтами для фанкового образу

Футболка з принтом – обов’язковий одяг у гардеробі кожної дівчинки. Чорна футболка з принтом круто виглядає з синіми рваними джинсами. Чудово виглядає для повсякденного носіння або дня в кіно.

6. Смугасті футболки

Футболка в смужку не може вийти з моди. Це ще одна класична футболка, яка доступна в різних кольорах. Вона може бути з рукавами наполовину або з повним рукавом, обидва створюють веселий елемент у поєднанні з джинсами чи спідницями. Чорна або біла футболка в смужку виглядають фантастично в повсякденний день. Ви також можете додати до нього джинсову куртку для модного відчуття.

7. Графічні футболки для повсякденного носіння

Графічна футболка – це будь-яка футболка, яка має якесь зображення, надруковане на тканині, і, як ви можете здогадатися, зараз вони дуже популярні серед чоловіків і жінок, а особливо серед підлітків і молоді. Трафаретний друк або фарбування зображень безпосередньо на тканині є варіантом.

Футболки з групами та концертами, фразами на зразок “любов надихає” — ідеальні приклади графічних футболок, які можуть містити зображення групи, логотипи, тексти пісень або навіть дати туру, персонажів улюблених фільмів. Візерунок на цих графічних футболках може бути на передній або задній частині футболки, а іноді надруковані обидві сторони.

8. Футболки оверсайз

Ці футболки великого розміру є втіленням «вимушеного шику», і це саме те, що вам потрібно, щоб вам було комфортно. Носити великі футболки або футболки, які в три рази перевищують ваш реальний розмір, — це найкраща заява про свій особливий стиль зараз. Вони є класичними, мають різні розміри та доступні в усьому світі в різноманітних дизайнах.