Головна Суспільство Система ставок для використання в букмекерській конторі як спосіб створити гарний купон

Система ставок для використання в букмекерській конторі як спосіб створити гарний купон

Система ставок та її особливості

Система ставок завдяки своїм відмінним рисам дає незаперечну можливість вигравати ставку, навіть якщо користувач програв кілька матчів поспіль. Можна перемогти, вгадавши дві з трьох основних подій, які відповідно входитимуть до парі. Система ставок калькулятор допомагає розібратися та проаналізувати майбутній виграш та отримання додаткових коштів. Детальніше на сайті https://geneva.lviv.ua/betting-system/ можна почитати про систему ставок.

При використанні значущих цифр, тобто, роблячи ставки від 1.8, можна вийти в плюс. Якщо у ставках «2 із 3» виграш принесе лише 1 матч, то система автоматично програє. Система ставок калькулятор визначає, виходячи з майбутніх прогнозів. Наприклад, якщо одна єдина ставка виграє одразу три матчі, то користувач отримує гідний приз. Оптимальний коефіцієнт для отримання виграшу в системі ставок 2/3 становить від 1.8 і більше. Це означає, що найбільш прийнятним вважається можливість використовувати цю систему в момент гри, хоча застосування стратегії може призвести до нових результатів.

Стратегія Флет

Потрібно виділити однаковий розмір ставки із загальною складовою 1-5% з особового рахунку, приблизно такі ж коефіцієнти, що становлять від 1.8 до 2.2, і слід робити ставку. При виграші кілька матчів поспіль у даній системі буде достатньо проходу – 31 відсотків, що дає змогу залишатись завжди у плюсі.

Ставка система 2/3

Якщо ж у системі ставок 2/3 у виграші будуть лише два матчі з трьох при кефі 1.8, то прохід різко зросте приблизно до 93%. Це слід враховувати, щоб отримати додатковий прибуток.

Як робити ставку

Головною відмінністю вважаються ставки, що йдуть проти лідерів. Наприклад, обрана система ставок на футбол з неточним фаворитом за 1.9, то на перемогу чи здобуття нічиї з боку суперника має бути поставлений 1.8. Ставки, виставлені проти лідера, можуть стати дуже прибутковими, причому коефіцієнт ставок коливатиметься у районі 1.8 і 1.9. А якщо робити ставки на аутсайдера, то можна отримати інформацію про спеціальні нотатки.

Як розрахувати коефіцієнт

Система ставок на футбол «2 з 8» чудово підходить для тих, хто цінує ризик, які не лякаються високих коефіцієнтів, до того чудово бачать і розуміють, якими можуть бути результати. Вони чудово розуміють будь-які недооцінені користувачами результати, до того ж розуміються на будь-якому певному чемпіонаті. Система ставок 2/3, що використовується, відрізняється від системи «2 з 8». Можна набрати високий коефіцієнт зі складовим 5.5 кефів.

Якщо виграє приблизно три ставки, то прибуток буде відчутним. Такий варіант принесе потрійну суму від парі.

Переваги та недоліки

Система ставок 2/3 має відмінність від системи 2/8, але другий варіант має свої особливості:

  • Ставки на андерлог. У цьому варіанті система ставок 2/3 не має позитивного результату, тому слід вибирати 2/8. Аутсайдер у цьому випадку виявиться безнадійним, але є шанс виграти та отримати додаткову вигоду, ризик мінімальний;
  • Ставки на здобуття виграшу в чверті аутсайдера (на баскетбол). Якщо при ставці на баскетбол знайдеться достатньо матчів, система 2/8 чудово підійде для цього випадку.

Ставки що це? Це питання вирішується просто. Ставка — це швидше парі на спортивну дисципліну, гру або на будь-яку дію. Щоб залишатися у виграші, слід діяти перевіреній схемі. Найпопулярнішими вважаються системи ставок на лотерею. Як це все опрацювати? Достатньо почитати відгуки від реальних гравців, яким уже вдалося хоч щось заробити.

Висновок

Від вибору гравця залежатимуть основні коефіцієнти, представлені у великому обсязі. Такий підхід має власний ризик. За даними кефами вигідно робити ставки на повернення в тенісі, у волейболі, хокейні і так далі. Необхідно лише правильно підібрати турніри, де представлено високий рівень ризику, багато сенсаційних поворотів, низький рівень результативності матчів.

Іноді повернення може становити у стовідсотковому розмірі. Його кількість залежить від виставлених коштів. Важливо, щоб парі виявилося таким, що запам’ятовується. Всі формальності цієї угоди згадуються попередньо ще до виставлення власних коштів. Розмір кефів збільшується з допомогою обраної системи ставок, це враховується рідко.