Головна Суспільство Рецензія про книгу «Покінчи з “хорошою дівчинкою”. Як переписати застарілі правила, відкрити...

Рецензія про книгу «Покінчи з “хорошою дівчинкою”. Як переписати застарілі правила, відкрити в собі джерело сили і творити наповнене життя»

Кожну людину суспільство хоче бачити “корисною”, а до жінок узагалі існують окремі ненаписані правила, що намагаються диктувати, який одяг носити, коли промовчати та що стерпіти. Про те, як перестати бути зручною та знайти себе, й пише Махо Мольфіно у “Покінчи з “хорошою дівчинкою”. Як переписати застарілі правила, відкрити в собі джерело сили і творити наповнене життя”.

Цю книгу можна купити за доступною ціною на сайті національної книжкової платформи України Yakaboo.

Про Махо Мольфіно

Махо Мольфіно ‒ це американська письменниця та психологиня з аргентинським корінням. Має диплому Стенфорду та університету МакГілла з психології та педагогіки, веде власний подкаст для і про жінок.

Махо використовує захоплююче поєднання власного досвіду та академічних знань, щоб створити портрет сучасної жінки та переписати наново застарілі правила, що стають на шляху до жіночого саморозвитку.

Про книгу

“Покінчи з “хорошою дівчинкою”…” ‒ це не інструкція і не настільна книга. Авторка не тисне авторитетом, а навпаки ‒ ділиться своїми думками та спостереженнями. При цьому у книзі надаються цікаві та водночас прості пояснення, чому ті чи інші стереотипи працюють.

І дійсно ‒ багато хто хоче бачити, щоб ви були “зручними” всупереч вашим власним амбіціям. Але головне тут питання ‒ чому це відбувається, та чи дійсно щось може бути вартим відмови від власних бажань та амбіцій?

Вже з назви задається настрій книги ‒ її варто відкрити хоча б для тієї самої необхідної зараз мотивації, щоб більше творити та менше перейматися, хто та що про вас подумає. Це навіть не радикальна ідея фемінізму ‒ Махо просто описує, як дівчатка мимоволі з дитинства “програмуються” на те, щоб бути корисними та зручними. Цей досвід є кожної жінки світу, тож дізнатися, що все це можна відкинути та “перепрограмувати” себе, досить приємно.

У книзі є досвід та приклад не тільки авторки, але ще й досить впливових жінок, що змогли зламати цей код. “Покінчи з “хорошою дівчинкою”…” ‒ це натхнення та можливість зробити своє життя кращим ‒ таким, яким ви завжди мріяли його зробити. Цю книгу потрібно прочитати кожній, хто хоча б раз відчувала тиск та замовчувала власні бажання. Махо Мольфіно дуже зрозумілою мовою ділиться порадами та розвінчує міфи. Читайте! Буде захопливо.

Купити книгу Махо Мольфіно “Покінчи з “хорошою дівчинкою”. Як переписати застарілі правила, відкрити в собі джерело сили і творити наповнене життя” можна на Yakaboo ‒ головній книжковій платформі України. Замовляйте зручну та швидку доставку Україною або забирайте книгу у нашому офісі в Києві за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт). Більше про наявність примірників та актуальні ціни можна дізнатися за номером телефону 0(800)-600-505.